NOLE, TI SI BUDALA, MOGAO SI KUĆI DA OSTANEŠ S PORODICOM! Grend slem šampionka iznela svoje mišljenje, a zatim rekla šta bi on uradila da joj se desilo isto što i Đokoviću!

– Teško mi je da razumem… Nole je uvek bio drugačiji u svojim izborima, od hrane do prijateljstva, uvek je donosio veoma lične odluke. Za to je imao podršku od supruge Jelene, uvek uz njega. O proterivanju iz Australije teško mi je da se izrazim. Mogu samo da kažem da mi je veoma žao jer ne sumnjam da je Đoković dobar čovek, svakako ne predstavlja opasnost za javnost –  rekla je Peneta za italijanski list Korijere dela Sera

Po njoj, iz ovog ugla je bolje da nije ni krenuo u Australiju.

– Naravno da bi bilo bolje da ostane kod kuće i ne izaziva Australiju, zemlju koja apsolutno ne deli ovaj stav i koja je izašla iz veoma dugog zaključavanja, nametnula kaznene restriktivne mere građanima – rekla je ona.

Primamljiv je napad na rekord, odnosno 21. Grend slem titulu, a Peneta da je Nole maksimalno fokusiran na to.

– Nole ima veliku želju da napravi taj rekord, šampioni su takvi, imaju vatru koja gori u sebi, kao Serena Vilijams koja je napunila 40 godina, a ne odustaje. Veliki šampioni nemaju ograničenja ili ih ne mogu prepoznati, u tome je njihova snaga. Pobeda je za njih droga, neodoljiva privlačnost. Da li ste videli šta se desilo čim je dobio vizu? Nole je izašao iz hotela za izbeglice i otišao na trening. Ovako se ponašaju samo oni koji imaju neverovatan fokus na cilju – jasna je Italijanka.

Peneta kaže da bi svako trebalo da ima pravo na izbor.

NOLE, TI SI BUDALA, MOGAO SI KUĆI DA OSTANEŠ S PORODICOM! Grend slem šampionka iznela svoje mišljenje, a zatim rekla šta bi on uradila da joj se desilo isto što i Đokoviću!

EPA/JOHN G. MABANGLO

 

 

– Imam nevakcinisane prijatelje koji se ne zovu Novak Đoković. Ja sam za slobodu izbora. Odluke koje donosim svoju decu i sebe su lične, ima majki koje su se vakcinisale u trudnoći, a ja sam čekala da se porodim, tako da moj izbor nije pao i na moju ćerku. Mislim da jeste, ali ne utičem ni na koga. Da mi je sad Nole ovde rekla bih mu ‘ Druže, ti si budala, mogao si mirno da ostaneš kod kuće sa ženom i decom – istakla je ona.

Posebno je naglasila de je deportacija prestroga kazna.

– Tretirali su ga kao kriminalca. Naravno, nije trebalo da se dovede u poziciju da bude izbačen od australijske vlade. Znaš li šta bih ja uradila? Napuštajući aerodrom sa vizom u džepu, otišla bih da se dobro oznojim na centralnom terenu Australijan opena, fotografisala bih se sa osobljem i sazvača konferenciju za štampu u najvećoj prostoriji. Rekla bih ‘Dragi Australijanci, ja sam došla da igram tenis, nisam tu da nekome naudim. Jako mi je žao, viidmo se sledeće godine – dodala je on.

IZVOR:ALO.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page