NOVAK ĐOKOVIĆ VEČERAO ZA 16 EVRA Posetili smo restoran u kom je jeo u Crnoj Gori – I STVARNO JE NOLE CAR

Podelite s Prijateljima

Slavni teniser Novak Đoković nalazi se u Crnoj Gori, a, kako saznajemo, tamo je posetio lokal koji je poprilično pristupačan.

Ovaj restoran smo odlučili da posetimo, a jedan od zaposlenih nam je otkrio niz detalja o poseti Novaka Đokovića

.

– Nole je neko vreme u Portonovom, a ovde je došao drugi put ove godine. Naš restoran je jedan od najskromnijih u kojem možeš da jedeš na ovoj lokaciji – započeo je on, pa dodao:

– Novak je tražio ceo obrok sa pićem od 16 evra, svi su bili iznenađeni. Došao je tu bez pompe ikakve, kao i svi drugi… Došao je, večerao lepo, ostavio dobar bakšiš, slikao se sa svima, nimalo se nije ponašao kao zvezda! On se ponaša isto svuda, svima se javlja, oduševio je goste, mnogi su se sjatili da se slikaju sa njim kad su shvatili ko je tu.

Novak i njegova supruga Jelena su, inače, neko vreme proveli i na planini Durmitor.

Naime, Novak je obišao Jasenovo Polje u blizini Nikšića, odakle porodica Đoković vodi poreklo, gde je posetio i Crkvu Svetog arhangela Mihaila.

Novak Đoković u etno selu Katun Durmitor

FOTO: ETNOKATUNDURMITOR / INSTAGRAM

Novak Đoković u etno selu Katun Durmitor

Inače, Jelena i Novak nedavno su uslikani u Tivtu, gde su prisustvovali koncertu Dina Merlina.

Takođe, “Blic” je ekskluzivno saznao da je Đoković kupio nekretninu u Crnoj Gori, u mestu Ljuta, koja vredi milione. Naime, Đoković je pazario nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića koji mu je i pomogao da izabere idealnu oazu mira u Crnoj Gori, gde voli da boravi leti kada mu to obaveze dozvoljavaju.

IZVOR:BLIC.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page