Novak i Jelena OVIM POTEZOM ŠOKIRALI su sve prisutne: Evo kakav im je odnos iza kamera!

Ja tebe volim da gledam…”
Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova žena Jelena Đoković prisustvovali su premijeri filma “Mudrost traume”. Svojim odnosom su oduševili sve prisutne.

Nakon dugogodišneg braka i vremena provedenog zajedno, njihova ljubav se ne gasi i iz dana u dan i sve je jača. Ne kriju koliko se vole i poštuju.

Trenutak njihove iskrene ljubavi bio je kada je u toku večeri Jelena prišla Đokoviću kako bi mu nešto rekla. Pažljivo ju je slušao i nije skidao osmeh sa lica.

Premijera ovog filma desila se u sklopu događaja koji je organizovala Novakova fondacija na čelu sa suprugom Jelenom. Reč je o delu kanadsko-mađarskog psihoterapeuta i pisca jevrejskog porekla kojem su u Srbiji prevedene knjige “Rasuti umovi”, “Kada telo kaže ne” i “U svetu gladnog duha”.

Nakon premijere održana je i panel diskusija na kojoj je Jelena držala govor, a teniser je posmatrao iz publike.

Ovaj film gledam već jedno šest meseci svake druge nedelje sa različitom fokus grupom i utisci su vrlo emotivni svakog puta i svaki put nešto novo otkrijem i neku novu dimenziju sebe upoznam. Mislim da je jako emotivan i koristan za svakog da ga pogleda i radujem se što je naša fondacija omogućila da se ovaj film širom regiona gleda i da se priča o njemu – rekla je Jelena.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page