NOVAK I KOŠARKAŠI DOČEKALI CECU KAO KRALJICU: Srpska majka zapevala je ponosu nacije, a sada prenela utiske!

Ima li lepšeg slavlja od ovog?
Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović imala je tu čast da uveliča proslavu na kojoj je proslavljen uspeh košarkaša Srbije, kao i najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića. Ona je otkrila da su je mladi momci dočekali kao kraljicu.

– Kada sam izlazila na binu i počela da pevam numeru “Beograd”, oni su popalili sve one prskalice. Dočekali su me kao kraljicu. Osećala sam se kao kraljica. Uživala sam. Pevala sam im sve što su želeli. Čitam na Tviteru komentare: “Zašto njima peva te pesme, a na koncertima ih ne peva?”. Moraću nešto da promenim pošto ljudi imaju različite ukuse. Kada otpevam ovu pesmu, svi kažu zašto nisi onu drugu. U dva sata ne može sve da stane. Bogu hvala imam 200 hitova, pa mogu da biram – kaže sa Ceca.
Ceca je ovog leta radila punom parom.
– Čak mi neki prijatelji i kolege kažu: “Pa ti nisi nikada ovoliko radila”. Mislim da sam uvek puno radila. Mada možda su i u pravu. Svaki drugi dan sam radila. Tempo je baš bio jak. Počela sam da se šalim na svoj račun: “Ja kao da sam radna pevačica, da sam zaposlena negde, pa pevam svaki dan” – kaže ona.

Ceca se pre nekoliko dana vratila obavezama u muzičkom šou programu “Zvezde Granda”.
– Počeli smo da snimamo. Zanimljivo je. Mi smo stara ekipa koja je jedva čekala da se sastane. Nama je zaista jako lepo – istakala je ona.

Veljko će 22. septembra će u Jagodini imati meč, a Ceci nikada nije lako da gleda borbu.

– Na mom koncertu je opuštanje, pevanje, a na njegovom poslu meni stres. Meni je svaki njegov meč poseban i svaki put se isto osećam, navijam. Nije to kao da sednete pa uživate u spektaklu. To je moje dete, moj sin i ja to drugačije proživljavam. To je ozbiljan sport. On ima krvničke pripreme. Trudi se i bori za svoje mesto pod suncem u tom sportu. Daje 120 odsto od svojih mogućnosti. Znam koliko ulaže u sve to i bude mi drago iz mnogo razloga kada pobedi – iskrena je ona.

Ipak, Ceca je otkrila da Anastaija neće praviti svadbu do kraja godina, kao što se već neko vreme šuška.

– Nemanja ima ozbiljan tempo i težak rapsored. Ima malo vremena kada su božićni praznici. Ako se budu odlučili, saznaćete svakako. Za sada nema planova – istakla je ona za emisiju “Ekskluzivno”.

IZVOR:SRBIJA.DANAS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page