Novak nastavio da uručuje „zahvalnice“: „Veliki moj Rimljanine…“

Novak Đoković nastavlja da povlači poteze i da unosi promene u svom timu. Tako je posle prekida saradnje sa prvim trenerom Goranom Ivaniševićem, usledio rastanak i sa kondicionim trenerom Italijanom Markom Panikijem.
Novak Đoković nastavio je da uručuje “zahvalnice” svojim najbližim saradnicima u izuzetno delikatnoj fazi njegove prebogate karijere, kada u foto-finišu najveći svih vremena pokušava da se domogne još nekog velikog trofeja.
Nole je putem društvenih mreža potvrdio da rastanak sa Italijanom Panikijem, čovekom koji je bio zadužen za njegovu fizičku spremu, a kako je prethodnih dana u Beogradu sa Đokovićem na treninzima viđen njegov bivši kondicionih Gebhart Fil-Gričk, tako je jasno u kom pravcu idu stvari.
„Dragi Marko, period naše saradnje bio je čudesan. Zajedno smo osvajali titule i obrali rekorde. Najznačajnije od svega, uživao sam u najobičnijim danima treninga i u teretani i van nje. Bezbroj sati ‘karćofinija’ i smeha koji su me učinili motivisanim da se pripremim za postizanje uspeha. Veliki Rimljanine (kako te Goran zove), hvala ti za svu energiju, trudi i vreme koje si uložio u to da me učiniš najboljim mogućim igračem i osobom. Velika ljubav za tebe i vidimo se uskoro u Rimu“, napisao je na društvenim mrežama Novak Đoković.
Upravo će Rim biti prva naredna stanica Novaka Đokovića, koji je ove sezone i dalje bez trofeja.
Đoković trenutno trenira pod budnim okom Nenada Zimonjića i pomenutog Fila-Griča.
IZVOR>SPUTNJIK.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page