ON JE OŽENIO BAKU OD 70 GODINA: Iznenadićete se kada vidite da ona izgleda bolje od svog mlađeg muža

By admin mar6,2024
Podelite s Prijateljima

Kerol i Pol su napravili pravu pometnju kada su rešili da stupe u brak, jer je mnoge šokirala razlika u godinama među njima.

Žene koje preferijaju mlade muškarce nazivaju se kuguarkama, a postavlja se pitanje kako bi glasio naziv za muškarca kao što je Pol, one koji biraju samo starije i iskusne žene za svoje partnereke?

Kerol danas ima 70 godina, a njen mlađi suprug 45, a ono što ovu baku nervira je to što je mrzi da ponavlja ljudima da je “ona Polova supruga, a ne njegova mama”.

Njih dvoje su se sreli kada je Pol imao samo 21. godinu, a ljubav se desila na prvi pogled. Oboje tvrde da su i dan danas zaljubljeni kao i prvog dana.

Par koji živi u Kolčesteru kaže da su se često susretali sa negativnim komentarima, kao i da su oboje osuđivani od strane naroda. Pola su kritikovali što nije za ženu izbarao neku mlađu, dok za Kerol kažu da je sramota da ima supruga kojeg je po starosti i sama mogla da rodi.

Ovaj par ne mari na kritike, već uživa u svojoj ljubavi, a oni koji ih podržavaju u šali vole da kažu kako Kerol izgleda bolje od svog mlađeg muža Pola.

Izvor: KURIR.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page