Osveta zbog ljubavi: BIVŠEM S DRUGOG BROJA JAVILA DA JE UMRLA, A ON OTIŠAO DA PROSLAVI

By admin mar29,2024
Podelite s Prijateljima

Na jednom ženskom forumu se povela rasprava o nekim od najglupljih postupaka koje su žene preduzele zbog ljubavi“Mi, žene, koliko god obrazovane, samostalne i samosvjesne bile, imale smo ili imamo nekog muškarca koji je ona slaba tačka. Imale smo onog nekog zbog kojeg smo radile glupe stvari. Nekog zbog kojeg smo rekle „nikad više“, a uradile smo to još milion puta.

Pogledajmo priču moje prijateljice koja je riješila da započne svoju avanturu u Americi. Njen tadašnji dečko je otputovao na koledž, a ona je, vođena osjećajem, odlučila da se prijavi za Work & Travel program i preseli hiljade kilometara daleko. Napustila je prijatelje, roditelje i čak fakultet.

 

Međutim, kada je stigla tamo, suočila se s neočekivanim iznenađenjem. Njen dečko je odlagao sastanak sve dok nisu prošle čitava četiri sedmice. Na kraju, kada su se konačno vidjeli, saopštio joj je da prekidaju jer su se njegova osjećanja prema njoj promijenila. Možete zamisliti koliko se osjećala prevarenom i izgubljenom, daleko od svoje domovine, a sve zbog ljubavi koja je nestala.

 

Eto, čini se da ljubav može imati prilično čudan uticaj na našu sposobnost donošenja razumnih odluka. Baš kao što je moja drugarica, koja, izgleda, ima neku vrstu “neprijateljske” poruke rezervisane samo za svoje bivše momke kad malo popije. Možda je to njena verzija terapije za izliječenje srca – kroz poruke ispunjene vulgarnostima. Vjerovatno bi psiholozi mogli da napišu cijeli priručnik o tome.

 

„Imam i jednu drugaricu koja svaki put kad se napije, godinama nakon raskida sa jednim momkom, šalje poruku CRKNI SKOTE!

 

Jedna djevojka je ostavila prezanimljiv komentar.

 

Nakon svađe s bivšim dečkom, ostavio je ružu ispred njenih vrata u pokušaju da smiri situaciju. Ali ona, umjesto da pristojno razmotrim situaciju, odmah je sjela u autobus i vozila se dvadesetak minuta do njegove zgrade. Spektakl su posmatrali roditelji koji mora da su mislili da je potpuno poludjela.

 

Još jedna priča koja izaziva nevjericu dolazi od žene koja je očajnički željela da privuče pažnju bivšeg partnera. Uzela je telefon i poslala mu poruku s drugog broja, pretvarajući se da mu neko drugi javlja da je umrla. Međutim, čak ni tada nije dobila odgovor. Njen bivši je nastavio da se zabavlja sa novom djevojkom…

 

Postoje i one zavisnice od tuđeg mišljenja. Ako dečko kaže da šminka ne valja, ona se umiva. Ipak, složit ćete se,  ove priče trebaju biti podsjećanje da ljubav ponekad smije da vodi do besmislenosti, jer su to najbolje uspomene koje se prepričavaju.

IZVOR (RBSM-RADIO)

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page