OVO ĆE OBRADOVATI CELU SRBIJU: Siner rekao kada očekuje Đokovića ponovo na terenu

By romansa.info jun11,2024
Podelite s Prijateljima

Italijanski teniser Janik Siner govorio je za medije o dolasku na poziciju broj jedan na ATP listi, ali je izneo i iznenađujuća očekivanja, a tiču se Novaka Đokovića.

Govorio je Italijan o utiscima što je postao broj jedan, ali i najavio da bi mu najveća radost bila zlatna medalja u Parizu.

– Bio je sjajan momenat kada sam shvatio da sam postao broj 1, ali sam tužan što se nisam plasirao u finale. Čak mi je taj osećaj tuge što sam finale morao da gledam na TV-u jači. Utešio sam se kada sam se setio da je za mesec dana na istom stadionu Olimpijada. Najbolji način da izbrišem ovu gorčinu biće da osvojim zlatnu medalju – počeo je Siner.

Istakao je i da očekuje da će Đoković igrati na Vimbldonu, iako su prognoze lekara drugačije.

– Očekujem da Đoković igra na Vimbldonu, mada su procene lekara da je to veoma malo verovatno. Njegov cilj je da se vrati na teren što je brže moguće i mislim da će uspeti to da ostvari već u Londonu. Bio bi veliki gubitak ne videti ga tamo – dodao je Siner.

Na kraju je rekao da će mu biti mnogo teže da odbrani svoj dosadašnji uspeh.

– Moji protivnici više neće imati šta da izgube protiv mene, dok ću ja imati sve da izgubim. To je emotivan deo statusa prvog na svetu i to mi se dopada. Moraću još više da radim kako bih imao nova rešenja na terenu i to će biti moj sledeći korak. Želim da postanem nepredvidljiv u igri – zaključio je prvi teniser sveta.

Vimbldon je na programu od 1. do 14. jula.

IZVOR:NOVOSTI.RS

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page