PROKUPČANIN OŽENIO ALBANKU, ONA POBEGLA PRVE BRAČNE NOĆI: JOŠ GORE je ono što se desilo mladoženji iz Šumadije!

By admin jul15,2023 #LJUBAVNI SAVETI
Podelite s Prijateljima

Vest da je pre oko 6 godina grupa koja posreduje u sklapanju brakova sa Albankama prevarila nesuđenog mladoženju iz Prokuplja, jer su mu uzeli 1.500 evra uplašila je mnoge “neženje” kojima je kupovina mlade iz Albanije bio na umu.

Devojka iz Albanija koja je trebalo da se uda, posle samo par sati u kući mladoženje je pobegla.Međutim, ovo nije prvi slučaj “pobegulja” u Srbiji. Posle ovog “incidenta”, ubzo su isplivali su i slični slučajevi.

Šumadincu mlada pobela iz kafane

Šumadincu (40) koji je preneikolo godina nameravao da se oženi Albankom dogodila se slična sudbina, ali je njega koštala daleko više.

On je dao oko 4.500 evra za mladu i otišao po nju u Albaniju, ali mlada nikada nije stigla u Šumadiju.

– Seli su u jednu kafanu pre ulaska u Srbiju. Zamolila je mladoženju da ode do telefona i pozove sestru još jednom, pre prelaska granice. Nikada se više nije vratila za sto. Izašla je na druga vrata i pobegla – ispričao je poznanik prevarenog Šumadinca.

Na desetine sklopljenih brakova

Veruje se da u Prokuplju i okolini ima još sličnih slučajeva, ali da ih žrtve ne prijavljuju, najčešće zbog sramote. Tako je u Kuršumliji nedavno zabeležena slična situacija, a mladoženja je ostao kratak za 1.000 evra. Ipak, u poslednjih nekoliko godina na desetine momaka iz planinskih i seoskih sredina uspešno su sklopili brak sa ženama iz Albanije.

Albanke masovno beže da se udaju za Srbe

Svadbe između Srba i Albanki sve su učestalije, jedni taj trend osuđuju, drugi podržavaju, a evo šta kažu Albanke.

– Kod nas statistički dolazi pet žena na jednog muškarca, što znači da oni imaju veoma širok izbor prilikom ženidbe. Ako devojka nije udata i ne studira, a ima preko 20 godina, okolina je tretira “kao da joj je istekao rok” i ne želi je niko. Zato ne odbijaju ni momke drugih nacionalnosti koji bi ih oženili, pa makar to bilo i posredstvom agencije. Za njih je veća sramota ostati neudata, nego “poći za drugu veru”.

– Takođe ne predstavlja im problem ni razlika u godinama, bitno je da je mladoženja situiran, da poštuje ženu, zato se rado udaju za dobrostojeće Srbe i Crnogorce, a ima i onih što se vode logikom – što stariji mladoženja, to bolje jer će pre postati vlasnice svega – rekao je M.V. (37)

IZVOR:ESPRESO.CO

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page