“PROVODADŽIJAMA” CVETA BIZNIS Srbi masovno žene Ruskinje, jer su “mlade, negovane i tradicionalne, za razliku od Srpkinja“

By admin dec12,2023
Podelite s Prijateljima

One nemaju problem da se dosele i žive u Srbiji, da se odreknu posla i karijere da bi se posvetile porodici
Srbima je san da ožene Ruskinju, ali takođe, naši muškarci se visoko kotiraju u ovoj zemlji. Kakva su iskustva iz ovakvih brakova, odgovorile su nam „provodažije“.

poster
Tačan broj brakova između Srba i Ruskinja pouzdano se ne zna. Ipak, da agencijama koje se bave posredovanjem u sklapanju brakova sa ženama iz Rusije posao cveta, potvrdili su vlasnici za Mondo.
Koliko koštaju ove usluge, kakva su iskustva muškaraca sa Ruskinjama, zašto su želeli baš njih za supruge i šta kažu žene iz Rusije o braku sa Srbinom, odgovorili su.

Da je visok, mlađi od 50 godina i da ima posao

Iz agencije za posredovanje u sklapanju braka između Srba i Ruskinja, objasnili su nam da kod njih postoje stotine profila žena koje su navele da bi želele baš Srbina za muža.

„Među Ruskinjama koje traže brak u Srbiji najviše je onih od 29 do 35 godina. One uglavnom traže muškarca koji je zaposlen, nema više od 50 godina, visok je i finansijski stabilan. One nemaju problem da se dosele i žive u Srbiji, da se odreknu posla i karijere da bi se posvetile porodici, i to je ono što Srbi najviše cene“,kaže vlasnica agencije.

Koliko košta provodadžisanje?
Postoji nekoliko mogućih ponuda i na klijentima je da odaberu šta im najviše odgovara. Pun iznos cene plaća se nakon sklapanja braka, ali garancije, naravno, nema.

IZVOR:ALO.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on ““PROVODADŽIJAMA” CVETA BIZNIS Srbi masovno žene Ruskinje, jer su “mlade, negovane i tradicionalne, za razliku od Srpkinja“”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page