LIK
O meni se može reći ŽENA-LJUBAV, jer u mom srcu uvijek postoji nježnost i dobrota. Ja sam romantična, nježna i strastvena Srpkinja. Moj san je da budem sunce za svog muškarca, dajem mu svoju podršku i ljubav, da ga budim ujutro svojim osmijehom i strastvenim poljupcima. Ja sam dama s dobrim smislom za humor, otvorena prema svijetu i strastvena u onome što radim. Volim kuhati, čitati, pogledati dobar film ili otići na more. Ja sam pametna i inteligentna žena, kada budete bliže komunicirali sa mnom, moći ćete upoznati moj unutarnji mir. Pitat ćete me zašto tako mislim? Zaista, zašto??? Zamislite sami …. Može li glup čovjek biti ekonomist ??? Mislim da ne! Rad mi pomaže da budem usredotočen i pažljiv. Ja sam odgovorna osoba, jer mnogo toga ovisi o meni. Ne dopuštam si da na poslu razmišljam ni o čemu nepotrebnom. Mnogi moji prijatelji kažu da sam preozbiljna, ali kako drugačije ako računam i odgovaram za dokumentaciju i izvješća??? Ne misliš li tako ???

INTERESI
zabava kao što su čitanje i posjećivanje interesiVrlo sam ženstvena i svi moji hobiji su tragovi ženstvenosti: volim kuhanje, vrtlarstvo i slobodno vrijeme. More – to je moja strast, volim plivati ​​i sunčati se, tako da sam uvijek u dobroj formi i imam lijep ten! Osim toga volim Intelektualna g mjesta,Nadam se da me još nisi uplašio??? Stvarno se nadam… Da, ozbiljna sam i motivirana osoba, ali to me ne sprječava da budem vesela i duhovita sa svojim prijateljima. To me ne sprječava da odmorim tijelo i dušu. Kako možete opustiti dušu?? Na primjer, provesti ugodnu večer s obitelji ili prijateljima otići u kino, kafiće na kavu ili samo zaplesati i otpjevati koju pjesmu))) Zašto ne? Ugodna i topla atmosfera pomoći će vam da se opustite i nakratko zaboravite na posao…

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Tražim pravu vezu s muškarcem koji se etablirao u svom životu i ne boji se donositi odluke. Svog partnera zamišljam kao brižnog i odanog prijatelja, strastvenog muža punog ljubavi. Na ovoj stranici tražim svoju srodnu dušu i znam da ću ispuniti život svog muškarca romantikom i ljubavlju. Cijenim sklad u vezi, stoga tražim vezu s nekim u kojem se međusobno nadopunjujemo različitostima i sličnostima. Htjela bih podijeliti svoj život s inteligentnim, pažljivim muškarcem koji ima optimističan pogled na život i koji ima dobro, iskreno srce.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments


3 comments:

 1. Branko Dr Kiric

  19 Oktobra, 2023 at 6:58 pm

  Ako si iskrenu vezu i brak iz ljubavi…ja sam spreman za to….Pozdrav od Dr.Branka Kiriza iz Novog Sada..

  Reply
  • Darko

   20 Oktobra, 2023 at 10:11 am

   Zdravko ako želiš da se upoznamo slobodno piši

   Reply
 2. Nebojsa maksimoviv

  23 Oktobra, 2023 at 2:46 pm

  Cao

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa