RADOJKA”IMAM 27 GODINA I ZIVIM I RADIM NA SELU ZELIM DRUZENJE I VEZU!

By admin nov5,2023
Podelite s Prijateljima

Interesi:
Volim latino-američki ples. Nošenjem visokih peta i crvene haljine možete izraziti sve: strast i želju, poslušnost i odanost. Volim detektive i posjećujem potrage. Sanjam otići tamo sa svojim partnerom. Možda ćeš to biti ti? :)) Jer quest nije samo igra, tu treba biti pametan, domišljat, znati razmišljati u situacijama napetosti.

Samoopis:
Ja sam dama strastvene vatre! Ja sam seksi. Volim učiti i putovati. Moj princip je da sve radim dobro ili ne radim nikako. Mislim da je to moja prednost. Ali osim seksualnosti, ja sam duhovna osoba. Mislim da kada se muškarac i žena upoznaju, nije dovoljno samo dopisivati ​​se. Moraju se naći nakon kratkog razgovora na internetu. Između njih mora postojati simpatija, kemija i kontakt očima. Ako ga nema, ne može postojati ni poželjan odnos.

Radojka traži:
Sanjam da upoznam pristojnog, ljubaznog i vjernog muškarca! Vjerujem da se veza temelji na odanosti, poštovanju i međusobnom razumijevanju. Naravno, u našem odnosu uvijek će biti strasti i nasilnih emocija, jer bez njih nema ničega!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “RADOJKA”IMAM 27 GODINA I ZIVIM I RADIM NA SELU ZELIM DRUZENJE I VEZU!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page