RAJKA”MUZ ME OSTAVLJA I IDE DA PIJE ZELIM TAJNU VEZU I UPOZNAVANJE”

By admin nov14,2023
Podelite s Prijateljima

nteresi:
Volim raditi na svom tijelu i izdržljivosti, a također i ostati u formi pa redovito idem u teretanu i radim na pravom putu. Ponekad plešem samo da odmorim dušu i tijelo i dobijem pozitivnu energiju. Volim ukusno kuhati i to raditi za svoju obitelj.Moji interesi su prilično jednostavni – volim biti u prirodi – praviti piknike, noćiti u šatorima u šumi ili splavariti rijekom. Posebno mi je važno da putujem. Kad smo bili djeca, činilo nam se da se dani vuku zauvijek – naime, svaki dan smo učili nešto novo… Sada kada smo ušli u određene godine, naučiti nešto novo postaje sve teže… Stoga se trudim ispuniti život putovanjima (koja mi daju priliku naučiti nešto novo o drugim kulturama i mjestima) i znanjem.

Samoopis:
Ja sam ozbiljna poslovna dama, vlasnica sam butika, ali kada dođem kući, kao i svaka žena želim toplinu i brigu svog partnera – zato sam tu. Unatoč poslu, fin sam, ljubazan i zabavan u društvu ljudi do kojih mi je stalo. Estetika i ljepota, to nisu samo moji atributi, to je i dio moje duše.Mnogi kažu da sam mirna kao jutarnje more – topla sam, umirujuća i tako “draga”. Ali ipak mi se čini da svakakvih morskih raspoloženja mogu biti prisutni u meni – da, mogu biti miran, ali u isto vrijeme ponekad u mojoj duši pušu oluje i vjetrovi – ali to obično ne utječe na one oko mene. U trenucima “bure” volim nešto stvarati – crtati, ili kuhati. Da, da, bolje je ispljunuti takve emocije na nešto korisno!

Inna traži:
Želim pronaći muškarca s kojim ćemo zajedno izgraditi odnos razumijevanja, odanosti i ljubavi. Ja sam žena koja ne gleda na izgled, novac ili godine muškarca. Želim da bude dobar čovjek pun razumijevanja, sa svojim pogledom na život.Htjela bih upoznati muškarca koji će za mene postati pravi ocean (pošto sam ja more). To će postati moje sklonište, moj početak i kraj, moj cilj i moja nagrada. Želim da moj budući muškarac bude pažljiv, pun ljubavi i pristojan. Nadam se da ćemo moći dijeliti neke hobije, ali čak i ako su jako različiti, bit će mi zanimljivo učiti nove stvari s njim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “RAJKA”MUZ ME OSTAVLJA I IDE DA PIJE ZELIM TAJNU VEZU I UPOZNAVANJE””
  1. Rajka ja sam taj koji Vam potreban , a Vi ste ta koja je meni potrebna !! Spojimo se biće nam lepo,pun sam LJUBAVI iako imam 61. godinu . Moj broj telefona +381 61 63 23 202 čekam Vašu poruku da Vašim brojem mobilnog telefona kako bih Vas kontaktirao !! za dobro jutro i uspešan dan !!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page