Sa 35 godina ja sam i dalje djevica! Za sve to krivim svoje roditelje, sama sam i teško mi! OVI MUŠKARCI JE ŽELE A ONA NE ZNA KAKO DA SE PONAŠA!

By romansa.info jun4,2024
Podelite s Prijateljima

Njeno ime je Sonali Chandra koja dolazi iz Indije i ona je djevica sa samo 35 godine a rekla je kako to ne zeli promijeniti sve dok se ne uda.Ne zeli da ima odnose dok na ruci nema prsten a to je odlučila ispričati u jednoj emisiji “DR. PHIL” Ona sve te odnose smatra posebnim i svetim, i ona kaze da ne voli da govori o tome na loš način jer to smatra kao vođenje ljubavi.

Sonali je objasnila da je odrasla s jako strogim i tradicionalnim roditeljima Indijcima, koji su joj zabranjivali društveni život i veze tokom odrastanja.

– Mislim da je takav odgoj jako negativno uticao na moju sposobnost pronalaska partnera, jer dejtanje je zapravo socijalna vještina – rekla je.

Čandra se nakon neuspjelih pokušaja pronalaska ljubavi prijavila za rijaliti šou ‘Pet frajera sedmično’ u kojem je bila izolovana od spoljašnjeg svijeta s pet muškaraca. Nažalost, ni to joj nije pomoglo.

Kako kaže, većina muškaraca odustane kad čuju da je još djevica, a do sad je pokušala s njih devet.

– Od kad sam postala TV ličnost, javlja mi se velik broj muškaraca koji mi nude brak, ali strah me nalaziti se s nepoznatim ljudima – rekla je.

 

Tek cu na odnose da budem spremna, to jeste za vođenje ljubavi kada nađem pravog, koji je kao osoba jako moralan, etičan, pored toga i zgodan i ambiciozan i koji će prema meni se ponašati kao kraljici.

 

Rekla je da je odrasla u strogoj i tradicionalnoj porodici gdje joj je bio zabranjen društveni život dok je trajalo odrastanje.

Odrastanje je bilo takvo da je to kroz zivot negativno uticalo na mene, na sposobnost da pronađem pravog partnera jer se naravno smatra jednom od društvenih vjestina koje nisam imala.

IZVOR:(RBSM-RADIO)

Facebook Comments

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page