SABRINA(41)”JAVI MI SE DA SKUPA PROVEDEMO VRIJEME I DRUŽIMO SE”

Podelite s Prijateljima

LIK
Moji prijatelji vam mogu reći puno dobrih stvari o meni, ja sam vrlo pouzdana i samodovoljna žena i uvijek podržavam svoje drage ljude. Trudim se živjeti svaki dan praveći dobre planove za budućnost, pokušavam činiti dobra djela danas! Moj karakter je blag, prijateljski nastrojen, miran. Ja sam samouvjerena žena i sigurno znam što želim u životu! Imam dobar život ovdje u Bosni, ali postoji jedan dio koji mi jako nedostaje. Zaboravila sam na romansu ali želim da me se moj budući muškarac sjeća po tome! I dalje želim biti sretan i voljeti. Vjerujem da svoju ljubav možete sresti svugdje, bez obzira koliko godina imate, samo slušajte svoje srce! Promjene su uvijek dobre! I spreman sam na promjene!

INTERESI
Volim raznolikost u svemu i volim isprobavati nove stvari u životu, nikad nije kasno probati nešto novo! Putovanje je na vrhuncu, ne mogu usporediti taj osjećaj kada vidite novo mjesto ili nešto što ima poseban utjecaj na vas! Ja sam kreativna žena i volim šivati! Kao i sve žene, posebno u velikim gradovima, volim posjećivati ​​kozmetičke salone i teretanu! Volim psihologiju! Ja sam dobar kuhar i mogu vas iznenaditi na dobar način! Moj Borsch je jako ukusan! O mojim ostalim talentima, reći ću vam kasnije! Moj život je aktivan, ali volim praviti male pauze i samo uživati ​​i opustiti se u trenutku bez žurbe i žurbe!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ja sam zrela žena i vjerujem više u djela nego u riječi, komplimenti su dobrodošli, ali voljela bih da moj muškarac bude pravi muškarac s kojim ću se osjećati nježno i zaštićeno. Ima vremena za romantiku i radost, neki dani mogu biti i ne baš sretni, ali vjerujem u podršku i posebnu povezanost dvaju voljenih srca. Sve ću učiniti za svoju sreću i čekat ću isto od svog muškarca! Vi ste ljubazni, odani, pouzdani i skromni, jednostavan ste čovjek, ali je vaše srce vrlo nježno!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page