SANJA”Ja sam žena u 40-im, zapostavljena od muža, TRAŽIM DRUGOG da me usreći”

By admin dec17,2023
Podelite s Prijateljima

Interesi:
Ja sam žena-upaljač! Ja sam vrlo vatrena, ali vrlo nježna i romantična žena u isto vrijeme. Uvijek znam što želim. Ja sam žena, koja ima posebne talente… Ja sam glumica, pa mogu biti drugačija za vas. Pretpostavljam da svaki muškarac želi vidjeti svijetlu ženu pored sebe. Dakle, imate priliku biti sretnik. Bit ću tvoj najbolji prijatelj, partner i ljubavnik. Jako sam talentiran za ovo. Volim otkrivati ​​svijet. Volim crtati. Volim plesati. Jeste li spremni biti moj osobni obožavatelj?

Samoopis:
Nije lako govoriti o sebi… Vidi se lijepa plavuša. Možda mislite da mi nije stalo ni do čega osim do mog izgleda. Ali to nije istina. Prava ljepota je u meni. Ako ste spremni otvoriti se sa svih strana, bit ćete stvarno iznenađeni. Lijepo, njegovano tijelo samo je moje pokriće. Iznutra sam vrlo nježna, nježna i slatka žena. Ja sam žena, koja vas može inspirirati! Ja sam žena koja može biti vaš kisik! Ja sam žena, koja može biti tvoj svemir. Želim te pokriti svojom ljubavlju i svojom strašću. Osjećate li to sada?

Sanja traži:
Nitko nije savršen na ovom svijetu. Ali kada se zaljubimo, mislimo da smo pronašli idealnog partnera. Želiš li biti tako pravi čovjek za mene? Nadam se da se ne bojite poteškoća. Mislim da pravi muškarac ne samo da govori lijepe riječi, već i poduzima odlučne akcije. Treba paziti na detalje… Treba me znati razveseliti! Trebao bi pronaći ključ mog srca! Ako ste pouzdan i pošten čovjek, inicijativan i znate što želite od života… čekam vaš odgovor!

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page