Saudijska bogatašica traži muža za redovne INTIMNE ODNOSE

Žena iza sebe ima jedan brak, a očigledno je šta joj je nedostajalo
Ima para, ali nema odnosa!Jedna bogata Saudijka traži partnera koji je spreman da redovno ispunjava bračnu dužnost. Ona je objavila anonimni oglas u kojem traži muža. Od njega zahteva stalan INTIMNI ODNOS, a zauzvrat mu još nudi i 1,3 miliona dolara.

Da ne bune zabune, reč je o mladoj ženi koja ima 33 godine pa je jasno da “srećni dobitnik” neće morati previše da se “žrtvuje”. Saudijka iza sebe ima jedan brak. Očigledno je šta joj je nedostajalo, pa je rešila da na vreme postavi stvari na svoje mesto… Priznaje da ju je prvi muž oženio zbog para, a zatim je prestao da ispunjava svoju dužnost…”Idealan partner sada je moja opsesija. Ovog puta biću oprezna i neću se smiriti dok ne nađem pravog”, kaže ona.

Dodaje da nema nameru da rizikuje i da će “gospodin budući” morati da potpiše takozvani “misar ugovor”, odnosno da pristaje na sve njene uslove. Reč je o ugovoru koji u Saudijskoj Arabiji najčešće potpisuju žene, što se smatra “legalnom prostitucijom”, piše list Sayidaty.

IZVOR:KURIR.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “Saudijska bogatašica traži muža za redovne INTIMNE ODNOSE

  1. Assalamu Alaikum….To make woman Happy her man, mate ,lover must give her those 3 things: Attention…..Affection and Apprecation….Shukran Jazeelan….Dr.Branko Kiric

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page