SLADJANA”IMAM 30 GODINA I ZIVIM I RADIM NA SELU ZELIM MUSAKRCA KOJI VOLI SELO I RAD”

Interesi:

Jako volim plesati. Toliko volim otkrivati ​​nove aspekte svog tijela, ponekad je to vrlo uzbudljivo i smiješno. Jako volim kuhati. Volim čitati kuharice, gledati kuharske emisije i smišljati razna jela. Slobodno vrijeme volim provoditi s roditeljima. Volim istraživati ​​nova mjesta, volim putovati.Volim sport, volim aktivan stil života, prirodu! Volim šetati do prekrasnih mjesta na Kopaoniku, kao što su planine, jezera, vodopadi… Imam posebnu ljubav prema sportu, vodim zdrav način života i uživam u održavanju svog tijela u dobroj formi.

Samoopis:

Za sebe mogu reći da sam vrlo poštena, odgovorna, osoba sam kojoj se može vjerovati i na koju se može računati u teškim trenucima. Jako sam slatka i duhovita, ne bojim se biti duhovita. Volim provoditi vrijeme sa zadovoljstvom i koristi. Jako se volim razvijati i učiti nešto novo.Ja sam ljubazna, dobra i pažljiva žena i domaćica. Volim brinuti o svojoj obitelji, skuhati im nešto ukusno i posebno. Imam srce puno ljubavi, pozitivna sam i iskrena sa svim ljudima oko sebe. Volim djecu, zanimljiva su mi i lijepa, zato sam odlučila biti fotograf za djecu

Sladjana  traži:

Pored sebe vidim snažnog i dobrog čovjeka. Važno mi je da među nama vlada iskrenost i povjerenje. Sanjam o toploj vezi ispunjenoj ljubavlju i brigom. Želim se zaljubiti prije kraja života i zajedno podijeliti sve radosti i tuge.Željela bih upoznati ozbiljnog i ljubaznog muškarca, koji ima sličan stil života i iste interese… Koji će biti otvoren srcem, umom i komunikacijom. Samo običan, adekvatan čovjek.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “SLADJANA”IMAM 30 GODINA I ZIVIM I RADIM NA SELU ZELIM MUSAKRCA KOJI VOLI SELO I RAD”

  1. Zivim na selu imam . ali blizu grada. Imam 40 g. Volom da radim da se bavim poslovima oko kuce. Putujem cesto . Ali obilazeci prirodne ljepoto nase zemlje. Pricam Spanski i Engleski. Imam privatnu biblioteku . volim da citam . svidjaju mi se otvorene direktne osobe . sa hrabrim stavom poput Sladjane .

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page