Rekli su mi da imam ogromno srce, ali u nekim slučajevima to može biti nedostatak. Nekoliko pojedinaca bi mi moglo nauditi zbog moje dobrohotnosti. Mogu li se osjećati sigurno s tobom? Prihvaćam da mogu biti najbolja dama za svog obožavanog muškarca, koji će me činiti radosnijom i radosnijom iz dana u dan.

Biti dama! Nisam savršena, ali pokušavam biti sve bolja i superiorna svakom minutom koju imam. Ja sam draga i ljubazna majka, vjerna i čvrsta suputnica, entuzijastična i izvrsna dama. Sve što sam rekao, moći ćete otkriti iz naše buduće korespondencije, pošteni pokušaj.

Što volim kod muškaraca? Naravno da moram upoznati pouzdanog i brižnog, pažljivog i ljubaznog, poštenog i postojanog čovjeka. Osim toga, slučajno što imaš sjajan smisao za humor, toplo srce i široku dušu zašto sjediš tu, a mi nismo zajedno?

LIK

Smatram se osobom koja može mirno sjediti. Moj život je pun svijetlih trenutaka i jako mi se sviđa))) Svako jutro počinje vježbama i volim se baviti sportom. Volim aktivan stil života. Jako volim ići u kino i muzeje, pomaže da se opustim i zaboravim na sve probleme) Smatram se neovisnom ženom. Ne stvaram sebi okvire i razbijam sustav svijeta da bih živio u vlastitom zadovoljstvu.

Odrastam u malo staromodnoj obitelji, meni je najbitnije dostojanstvo i poštenje, dok sam bila dijete dosta sam vremena provodila u prirodi i do sada osjećam da želim svoj život povezati s njom , želim osjetiti svjež zrak i sunce na svojoj koži. Vrlo sam aktivna u svom životu, mislim da je aktivna život. Uvijek idem ka svojim ciljevima, mislim da na svijetu nema ništa nemoguće, samo treba pronaći pravi put. Dakle, sve što imam u životu napravio sam sam i ponosan sam na to! U budućnosti sanjam vidjeti sva mjesta prirode na svijetu, sanjam vidjeti planine i roniti duboko u oceanu, budi iskren, imam jedan san, sanjam vidjeti DELFINA, pravog Delfina, oni su jako veliki i oni jednostavno su nevjerojatne životinje, uplašene su i zadovoljne u isto vrijeme, ali bojim se hladnoće pa Aljaska nije najbolje mjesto,

INTERESI

Volim putovati, posjećivati ​​različite zemlje i učiti o novim kulturama. Sviđa mi se i aktivni oblik rekreacije na otvorenom u planinama ili na mjestima gdje “nikada nije bilo ljudske noge”. Volim prirodu i životinje. Volim se baviti sportom i ne mogu zamisliti svoj život bez glazbe. Volim kuhati i često smišljam nova jela. Mogu reći da sam kreativna osoba, ali ću svoju kreativnost dijeliti samo s osobom koju voli.

Ja sam veliki zaljubljenik u knjige. Preferiram klasičnu literaturu i rorularnu glazbu. Volim romantične filmove. Vodim aktivan stil života i uvijek sam u pokretu. Po mom mišljenju, život je prekratak i zato svoj život pokušavam ispuniti raznim i nesvakidašnjim događajima.

NJEZIN TIP MUŠKARCA

Čini mi se da svaka osoba na ovoj planeti treba ljubav i brigu. nisam iznimka. Stvarno želim pronaći muškarca koji sa mnom dijeli sve moje uspone i padove, koji će mi biti podrška i zaštita i koji će moći podržati u teškom trenutku. Tko će dijeliti moje poglede na život)Pa čak i ne znam od čega da počnem, nemam neke posebne kriterije, ali želim da moj muškarac voli dijeliti vrijeme sa mnom jer mislim da je, vrlo i čak, najvažnije u našem životu vrijeme i kako ga provodimo. Sanjam da izgradim jako snažnu obitelj punu ljubavi da se probudim ujutro i budem sigurna da postoji osoba na svijetu koja te toliko voli, želim to osjetiti i dati ovaj osjećaj svom muškarcu, želim vidjeti da je moj muškarac sretan i nasmijan da mu je mjesto ugodno i ugodno da voli život sa mnom, to je ono što tražim, ovo je moj kriterij, ne znam koliko ću brzo pronaći svog čovjeka, ali dolazim evo pa to znači da sam na putu.

 

Facebook Comments


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa