SLIKA ĐOKOVIĆA ZA ISTORIJU: Novak, Jelena i Tara su ispali savršeno, ali Stefan je ZASENIO SVE! (FOTO)

Posle ćaskanja i dosta smeha, usledila je zajednička fotografija, na kojoj se tako “našlo” čak 43 grend slem trofeja

Novak Đoković je posle današnjeg treninga u kompleksu Ol Inglend kluba imao susret koji jue za njega uobičajen, ali za njegovu decu je bio vrlo važan.

Srpski teniser nije propustio priliku da se pozdravi sa sestrama Vilijams, živim legendama ženskog tenisa.

Najpre je starija, Venus Vilijams, ispunila želju i dala autograme Stefanu i Tari Đoković, a onda su se sreli i sa Serenom.Posle ćaskanja i dosta smeha, usledila je zajednička fotografija, na kojoj se tako “našlo” čak 43 grend slem trofeja jer Serena Vilijams ima 23 (već godinama bezuspešno juri rekord od 24 Margaret Kort), a Đoković, kao što znamo, 20.

Novak i Jelena su pozirali fotografima sa širokim osmehom, Serena takođe, malena Tara je s obe ruke držala notes sa autogramima, ali je “najjače” ispao Stefan Đoković.

Novakov sin je kao i tata, okrenuo kačket naopačke, ali kao da nije baš bio impresioniran ovom prilikom i uputio je iskren i nepoverljiv pogled ka nekome. Nije mu možda bilo do slikanja, ali baš takav izraz lica je bio najzanimljiviji.Novaka Đokovića u sredu očekuje meč 2. kola Vimbldona protiv Tanasija Kokinakisa a danas je govorio o tome, PTPA, Ju Es openu…

Naravno, pričao je i o onome što je njegov glavni fokus, odnosno učešću na trećem grend slemu sezone i narednom protivniku.

Kokinakis, trenutno 79. teniser sveta, u prvom kolu je eliminisao Poljaka Kamila Majhšaka.

– Što se tiče mog narednog meča protiv Kokinakisa, ispratio sam deo tog meča. Tanasi igra dosta snažno, ima jak servis i forhend i to su njegova dva najjača oružja. Mislim da se nikada nismo sastali na ovim bržim podlogama, a prethodno smo igrali na šljaci Rolan Garosa – gde su potpuno drugačiji uslovi. Ipak, on može da bude veoma opasan protivnik jer odlično servira, dobro se snalazi na voleju i ove godine igra odličan tenis. Osvojio je turnir u Australiji, i moraću dobro da se spremim za naš naredni meč.Na molbu da prokomentariše jedinstveni uspeh da je na sva 4 grend slema ostvario barem 80 pobeda i razjasni da li su on i njegov tim napokon uspeli da nameste trambulinu, Novak odgovara prvo na drugo pitanje i situaciju koja je nasmejala sve zbog rečenice Stefana Đokovića:

– Jesmo, namestili smo je na kraju, našli smo zagubljenu alatku kojom se pričvršćuju federi. Do tada smo pokušavali da to obavimo ručno i predstavljalo je nemoguću misiju.

espresso.co.rs

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page