ŠOK IZJAVA JEDNE KRAGUJEVČANKE! Tvrdi da je spavala sa svim muškarcima u selu: PRIZNALA i šta uzima kao NADOKNADU: SRBI U NEVERICI!

Sajt ikragujevac.com pisao je 2019. godine o nesvakidašnjem slučaju koji se, prema navodima, desio u jednom selu pored Kragujevca u Srbiji.

Naime, spomenuta stranica citirala je pismo jedne žene u kojem je iznela tvrdnje da je ljubavnica mnogim muškarcima u jednom kragujevačkom selu.

– Prvo sam u aferu krenula samo sa jednim. Često je dolazio kod mene po ono što nije imao kod kuće i rado sam mu to pružala s obzirom da sam mlada i slobodna. Razglasio je po selu ostalim muškarcima i uskoro su se svi zainteresovali za mene – napisala je ova anonimna ljubavnica na Internetu.

Navodno, ona ih je na početku teška srca odbijala, ali je kasnije ipak odlučila da im udovolji, kada već njihove žene neće.

– Ima starijih i mlađih, najbolji su mi oni u srednjim godinama. Pored njih se osećam kao kraljica celog tog sela i mislim da mi nijedna od tih žena nije ravna niti će ikad biti – smatra ova žena, opisujući ovaj neviđeni slučaj nemorala.

Nagrađivali je, ali ne novcem

Mnogi su je nagrađivali. Neki su joj davali novac, suve kobasice, šunku, sveži sir i pavlaku.

– Stvarno mi je lepo sa njima i uživam im pružati veliko zadovoljstvo jer sam sigurna da bolje od mene nema. To mi i oni govore – dodala je ona.

– Šta će biti ako njihove žene saznaju za to? Neke od njih znam lično i znam kakve su veštice i gadure. Znam da će to kad tad izaći na videlo jer će se neko odati, muškarci su babe tračare kao i žene. Sigurna sam da će sve doći po mene i obesiti me na stub srama. Moraću da napravim neko sklonište dok ih ljutnja ne prođe. Svesna sam da će mi doći glave ali ne mogu ovome da odolim. Ja im nisam kriva što su nesposobne da vode računa o svojim muževima – zaključila je ova anonimna Srpkinja.

IZVOR: Pink.rs

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page