SONJA”IMAM 45 GODINA I BOLESNOG MUZA KOJI NIJE TU ZELIM DRUZENJE”

Interesi:

Prije nekoliko godina otkrila sam novu aktivnost od koje dobivam ne samo zadovoljstvo, već i nova znanja – to je čitanje. Za sebe biram one knjige koje smatram potrebnima i koje će mi koristiti, uglavnom knjige iz psihologije i beletristiku. Osim čitanja, jako volim kuhati, pogotovo ako je nešto novo. Eksperimentiram i pokušavam kuhati razna jela iz drugih kuhinja svijeta. Uz sve ovo, što može biti bolje od putovanja? Ne mogu ni zamisliti tako nešto. Uživam u putovanjima. Bez obzira kamo ići, glavna stvar je istražiti mjesta koja dosad niste vidjeli, razviti svoje horizonte i naučiti puno novih stvari. Putovanje je kao ulazak u bajku, gdje je sve neobično i nestvarno. Veselim se nadolazećim putovanjima i otkrićima u novim zemljama! Predlažem da ovo učinimo zajedno!

Samoopis:

Tražite li ovdje zabavnu, društvenu i uslužnu damu. Optimizam, ljubaznost, dobar smisao za humor, lagan šarm i lijepe oči? Onda, sve se vrti oko mene. Najvažnija stvar za mene je udobnost u svemu! I u skladu s tim, spreman sam stvoriti udobnost, sklad i udobnost za svog muškarca.

Sonja traži:

Mogu opisati svog idealnog muškarca s milijunima lijepih epiteta i pripisati mu mnoge idealne kvalitete, ali zapravo mi je jedno važno – biti istinski voljena. Tražim ljubaznog, mudrog i brižnog muškarca koji zna što želi u svom životu, koji zadržava veliku želju za životom i uživanjem u životu. Čovjek koji dijeli najintimnije misli i želi sa mnom stvoriti zaista divne i skladne odnose.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “SONJA”IMAM 45 GODINA I BOLESNOG MUZA KOJI NIJE TU ZELIM DRUZENJE”

  1. Pozdrav SONJA od Dr.Branka Kirica…diskercija ti je zagarantovana….i mogu da te zadovoljim kao mjuskarac uvek kada me nadrazis….ince sam slobodan od svoh sexualnih bolesti pa ako si i ti ,mozemeo da se kresemo i bez kondoma

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page