Interesi:

Prije nekoliko godina otkrila sam novu aktivnost od koje dobivam ne samo zadovoljstvo, već i nova znanja – to je čitanje. Za sebe biram one knjige koje smatram potrebnima i koje će mi koristiti, uglavnom knjige iz psihologije i beletristiku. Osim čitanja, jako volim kuhati, pogotovo ako je nešto novo. Eksperimentiram i pokušavam kuhati razna jela iz drugih kuhinja svijeta. Uz sve ovo, što može biti bolje od putovanja? Ne mogu ni zamisliti tako nešto. Uživam u putovanjima. Bez obzira kamo ići, glavna stvar je istražiti mjesta koja dosad niste vidjeli, razviti svoje horizonte i naučiti puno novih stvari. Putovanje je kao ulazak u bajku, gdje je sve neobično i nestvarno. Veselim se nadolazećim putovanjima i otkrićima u novim zemljama! Predlažem da ovo učinimo zajedno!

Samoopis:

Tražite li ovdje zabavnu, društvenu i uslužnu damu. Optimizam, ljubaznost, dobar smisao za humor, lagan šarm i lijepe oči? Onda, sve se vrti oko mene. Najvažnija stvar za mene je udobnost u svemu! I u skladu s tim, spreman sam stvoriti udobnost, sklad i udobnost za svog muškarca.

Sonja traži:

Mogu opisati svog idealnog muškarca s milijunima lijepih epiteta i pripisati mu mnoge idealne kvalitete, ali zapravo mi je jedno važno – biti istinski voljena. Tražim ljubaznog, mudrog i brižnog muškarca koji zna što želi u svom životu, koji zadržava veliku želju za životom i uživanjem u životu. Čovjek koji dijeli najintimnije misli i želi sa mnom stvoriti zaista divne i skladne odnose.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPDO:

Facebook Comments


One comment:

  1. Milos

    6 Oktobra, 2023 at 8:57 am

    Pozdrav odakle je dama

    Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa