SRAM VAS BILO! ATP se opet žestoko ogrešio o Novaka Đokovića

NOVAK Đoković je najveći teniser svih vremena i tu nema dileme. Srbin je osvojio sve što se može osvojiti, oborio je skoro sve rekorde, podigao najviše grend slem trofeja. I ostalo je to zlato sa Olimpijskih igara, čime bi Nole možda zaokružio i priču da je najbolji sportista koji je ikada hodao zemljom

Ali ima onih koji ne žele da vide to, ili se prave da ne vide. Jedan od glavnih mrzitelja Novaka Đokovića je ATP. Naime, Srbin je osmog aprila zvanično postao najstariji broj 1 u istoriji i tako nadmašio rekord Rodžera Federera.

Novak je sada najstariji broj 1 na svetu sa 36 godina i nešto preko 320 dana, a to će samo uvećavati i postati prvi u istoriji koji će imati verovatno i punih 37 i biti na vrhu sveta. Četiri godine više u odnosu na rekord Agasija.

Međutim, kao i nebrojano puta do sada ATP se ogrešio o Đokovića. Podsećanja radi, kada je Federer postao najstariji broj 1 u istoriji (i time srušio rekord Andrea Agasija), dobio je, doduše kartonski, broj 1 kao najstariji najbolji igrač planete u istoriji. Ipak, kada je Novak srušio Federerov rekord, to se nije desilo.

Naravno, ovo ne znači da ATP neće na kraju dodeliti trofej Đokoviću, ali je propuštena prilika da se to uradi u pravom momentu. Možda ih samo treba podsetiti…

BONUS VIDEO: Novak Đoković – Pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

IZVOR:NOVOSTI.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page