Srbin živi sa dvije žene već 10 godina. Mnogi kažu da je VANZEMALJAC, ima šestero djece…

Podelite s Prijateljima

Radiša Jovanović iz sela Trudelj kod Gornjeg Milanovca već više od 10 godina živi sa dvije žene, sa kojima ima šestoro djece, a kaže da je zbog toga najbogatiji čovjek u Srbiji!

Sa prvom ženom Stojankom Jovanović živi već 20 godina i imaju tri sina i kćerku, a druga žena Ana došla je prije deset godina i podarila mu dvije djevojčice. Iako su ovakav način života žestoko osuđivali rodbina, prijatelji i dio meštana, a sveštenici ga zaobilazili, Radiša kaže da ne haje mnogo za to.
– Ja sam najbogatiji čovjek na svetu, imam čak dvije ljepše polovine i šestoro djece! Imam šest sokolova i ponosan sam na to. Znam da mnogi misle da nisam normalan, ali mi gledamo svoja posla. Šta će ko da kaže, to nas ne zanima! Ne obaziremo se na seoske priče, znamo da smo već godinama u centru pažnje i da se i dalje mnogi čude kako živimo. Ali to je naša stvar. Ja sam u kući opozicija, a žene su vlast – rekao je Radiša za emisiju „Nećete vjerovati“.

Ipak, prema Radišinom priznanju, pravi junak ove priče je njegova prva žena Stojanka. Saznavši da je Ana trudna sa njenim suprugom, hrabro je stala u odbranu nerođenog djeteta i prihvatila u kući čak i tadašnju suparnicu, koju su roditelji izbacili iz kuće.

– Stojanka je toliko dobra žena i ona je nosilac svega. Jedina me ona razumjela, čak se moja majka dugo vremena nije slagala sa ovim i gledala je na to površno, kao što je gledala većina naroda – kaže Jovanović, dok Stojanka skromno dodaje: „Znam da mnogi ne bi tako postupili, ali dječji nevini život je najvažniji.“

Druga žena Ana kaže da joj nije bilo svejedno kada je prvi put trudna dolazila u Jovanovićevu kuću.

– Nije mi bilo lako, tog dana sam se posvađala sa svojim roditeljima i došla ovdje sa namjerom da ne ostanem, ali ispalo je tako… Mislim da je Stojanka dobra žena. Ona kuha, dok sam ja sa stokom. Sve radimo zajedno – kaže Ana.

Njegove supruge uz osmijeh ovako komentarišu da li je moguće dijeliti supruga sa još jednom ženom:

– Sve je moguće. Nema ljubomore. A nas dvije se lijepo slažemo.

Mještani sela Trudelj kažu da su navikli na Radišin način života i njegove dvije supruge.

– U početku nam je bilo nevjerovatno da neko može da živi sa dvije žene. Sa prvom ženom ima četvoro djece i oni su već odrasli, a sa drugom dvoje. Svi su mislili da će jedna da ode, ali to se nije dogodilo. Vremenom smo se i mi navikli, to je njihov izbor. Radiša je za nas vanzemaljac, sada mu se mnogi dive. Inače je veoma vrijedan, pošten i dobar čovjek – kažu komšije za Kurir.
IZVOR:NOVI.BA

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page