STEFANU ĐOKOVIĆU JE ZABRANJENA JEDNA STVAR: “Prvi put kada to uradi, zna da je kraj!”

Najbolji teniser sveta Novak Đoković učestvuje u roditeljstvu koliko mu to obaveze dozvoljavaju, a nedavno je u jednom intervjuu za strane medije priznao da mu deca nedostaju i da mu je jako krivo jer je prepustio neke bitne momente u njihovom odrastanju.

– Moj sin sada ima devet godina, a ćerka ima šest godina. Svake nedelje se menjaju, dosta toga se dešava. Moja ćerka je izgubila prvi mlečni zubić, a ja nisam bio tu da to vidim. Ali sve je u balansu – rekao je Đoković.

Ono što je javnosti najzanimljivije je to što je Stefan nasledio strast za sportom, ali nije navijačku pripadnost.

Naime, Novakov sin navija za Partizan, dok on od malih nogu simpatiše Crvenu zvezdu.

Međutim, sve ima svoje granice, pa je tako Đoković svom prvencu objasnio neke stvari o fer-plej rivalstvu.

– Nadam se da to šalje dobru poruku. Neki kažu da sam svom sinu dozvolio da navija za ‘Partizan’, a zvezdaš sam. Pitaju: kako sam to kao otac mogao da dozvolim?

 Nisam ja njemu ništa dozvolio, niti sam to uradio da bih se nekome dopao, nego sam svom sinu dao izbor da navija za klub koji hoće, i da se s tim u vezi oseća kako želi. To je suština svega – rekao je Đoković u intervjuu za “Novosti” i dodao:

– Svom sinu sam rekao da, što se mene tiče, može da ide na utakmice Partizana, i kada igra sa Zvezdom, kao što je to nedavno bio slučaj, pa smo svi zajedno porodično išli, ili kada igra protiv bilo kog drugog tima.

Novak i Stefan Đoković
Novak i Stefan Đokovićfoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Međutim, jedna stvar mu je zabranjena i dokle god to pošuje moći će da prati svoj voljeni klub.

– Može da navija za ‘Partizan’, ali onog trenutka kada ga budem čuo da vređa ‘Zvezdine’ igrače, ili da pogrdno peva protiv najvećeg rivala, ili nekih drugih timova, tog trenutka se završava njegova kampanja prisustva košarkaškim utakmicama! On to zna i zasad to poštuje.

IZVOR:ESPRESO.CO.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Romansa

You cannot copy content of this page