SUADA”IMAM 34 GODINE I OSTAVILA SAM MUZA JER VOLIM PROVOD JAVITE MI SE”

Interesi

Moj najvažniji hobi je istaknuti ono najbolje u izgledu drugih ljudi, odnosno drugačije ih našminkati. Također volim čitati knjige u slobodno vrijeme, više volim romantiku, psihologiju, detektivske priče, osim toga, bavim se sportom i pokušavam slijediti svoj stil života. Ali za hladnih večeri radije ostajem kod kuće s prijateljima i gledam neki zanimljiv film ili seriju!

Licni Opis

Još kao dijete bila sam marljiva, pažljiva i strpljiva. Ove karakterne osobine omogućuju mi ​​razvoj na različitim područjima. Također posjedujem takve pozitivne osobine kao što su osjetljivost, snishodljivost, vrlina, uvijek sam spreman pomoći, počevši od ljudi do životinja. Točan sam i uporan, tako da često uvijek postignem svoje ciljeve. Ali imam i neke negativne osobine, emotivna sam, a ponekad znam biti pretjerano izbirljiva i sumnjičava.Ne mislim da nisam bolji od drugih, ali se nadam da ću biti najbolji za svog budućeg partnera. Vidjet ćete da sam aktivan i spontan. Volim se smijati i uvijek pokušavam biti pozitivna. Uvijek pokušavam razumjeti druge i lako sklapam prijateljstva. Iskren sam i otvoren prema svojim bliskim ljudima. Imam sve da svom muškarcu postanem izvrsna supruga, najbolja prijateljica i strastvena ljubavnica!

Tražim

Prije svega, to su osobine odraslosti i zrelosti, a iz njih automatski proizilazi da je čovjek odgovoran, sposoban donositi odluke, dovoljno hrabar da živi onako kako želi, dovoljno jak da brine o voljenima. Drugo, čovjek treba biti branitelj. Da bi bio samopouzdan, mora moći osigurati egzistenciju sebi i svojoj obitelji, kao i jednako važnu kvalitetu, taj smisao za humor, kako s njim ne bi bilo dosadno.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page