Sukob Novaka i Jelene oko NOVCA: Dijana držala stranu sinu, isplivali detalji

Podelite s Prijateljima

Novak Đoković poznat je kao veliki humanitarac, a pored toga, posebno zadovoljstvo pričinjava mu kada može da obraduje članove svoje porodice poklonom. Posebnu pažnju voli da posveti poklonima za svoju suprugu, ali u tim momentima neizbežan je sukob Novaka i Jelene Đoković.

Naime, Jelena Đoković ima jasne stavove kada je u pitanu trošenje novca i skupe sitnice joj se ne dopadaju. Zbog toga se supružnici neretko sporečkaju, jer Novak želi da se njegova supruga konačno opusti i ima sve što želi.

– Jelena je daleko od stereotipa o ženama sportista, nju nećete videti kako obilazi butike i na glupe krpice ostavlja čitavo bogatstvo samo da bi se pohvalila poslednjom modnom linijom. O plastičnim operacijama da i ne govorimo.- Jelena je daleko od stereotipa o ženama sportista, nju nećete videti kako obilazi butike i na glupe krpice ostavlja čitavo bogatstvo samo da bi se pohvalila poslednjom modnom linijom. O plastičnim operacijama da i ne govorimo.

Žena ne kupuje ni skupu kozmetiku, ni parfeme, šminka se minimalno i u posebnim prilikama. Koristi prirodna ulja za negu lica i tela. Čak se ni za svoj rođendan nije pohvalila skupocenim poklonom – kaže izvor za „Svet”.

Svoj stav o statusu koji je dobila kao Novakova žena, Jelena je iznela tokom gostovanja u jednoj emisiji:

– Ja stvarno želim da učim, ne vidim razlog da sedim i ništa ne radim, a to mi je navodno zagarantovano jer imam novac. E, tome se ja opirem da novac mene ne zaustavi – rekla je tada.

Iako je posebno voli zbog ove neverovatne skromnosti, sukob Novaka i Jelene ponekad se dogodi jer on želi da joj ispuni sve snove, u čemu ga čak podržava i majka Dijana, međutim, Jelena za skupe poklone ne mari i smatra da već ima sve što želi u svojoj porodici.

IZVOR:STORY.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “Sukob Novaka i Jelene oko NOVCA: Dijana držala stranu sinu, isplivali detalji”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page