SUROVA ISTINA O JELENI ĐOKOVIĆ! Supruga najboljeg tenisera sveta je radila za 28.000 na nimalo prijatnom mestu!

Podelite s Prijateljima

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova suruga Jelena nisu imali nimalo lak životni put da bi stigli do onoga što su sada!

Poznato je da srpski as nije bio u zavidnoj finansijskoj situaciji kada je bio na početku karijere i da su njegovi roditelji često morali da se zaduže da bi mu obezbedili sve uslove.

Takođe, ni Jelena nije navikla na luksuz “od malih nogu”, a malo je poznato da se sama zarađivala džeparac.Kako prenose domaći mediji ona se svojevremeno bavila potpuno drugačijim poslom nego danas.

Jelena je na čelu fondacije “Novak Đoković” i bavi se humanitarnim radom, a nekada je bila zaposlena u kadionici.

– Jelena je uvek bila drugačija od svih nas, bila je ambiciozna devojčica. Imala je probleme da se uklopi u društvo zbog toga. Htela je da trenira, uči, radi, a to naši vršnjaci nisu baš najbolje razumeli. Sada, kada gledam sa ove distance, dobro je što je bila vredna i uporna devojka. Trenirala je tenis čitavu osnovnu školu i otud datira njeno poznanstvo sa Novakom. Sestra i ona želele su da odu u inostranstvo, a jedan od načina da to ostvare bile su sportske stipendije pošto im roditelji nisu imali novca. Sestra je prva otišla.Najbolji teniser sveta Novak Đoković i njegova suruga Jelena nisu imali nimalo lak životni put da bi stigli do onoga što su sada!

Poznato je da srpski as nije bio u zavidnoj finansijskoj situaciji kada je bio na početku karijere i da su njegovi roditelji često morali da se zaduže da bi mu obezbedili sve uslove. i to je za Jelenu bio veliki šok jer je za nju izuzetno vezana – ispričala je svojevremeno za Svet Jelenina prijateljica iz mladosti i otkrila kako je supruga Novaka Đokovića zarađivala svoj džeparac.- Radila je kao šankerka u jednoj kladionici. Imala je platu oko 28.000 dinara. Uvek je dolazila pre svih na posao, bila je veoma vredna, pedantna, povučena. Svi danas u toj kladionici pričaju lepo o njoj. Radila je nekoliko meseci i o tom iskustvu otvoreno govori, to ne krije. Kasnije je bila promoterka po raznim događajima – rekla je ona.Jelena je na čelu fondacije “Novak Đoković” i bavi se humanitarnim radom, a nekada je bila zaposlena u kadionici.

espresso.co.rs

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page