SVAKA ŽENA BI SE RASTOPILA DA OVO VIDI: Evo zašto je Novak Đoković ALFA MUŠKARAC, neka se SRBI UGLEDAJU NA NJEGA

Tokom treninga koji je nedavno odradio u noći između 6. i 7. marta, najbolji svetski teniser Novak Đoković nije “zaboravio” svoju suprugu Jelenu koja je takođe došla u Sjedinjene Američke Države.

Tako je Jelena dobila neočekivan poljubac od Đokovića, a upravo je Nole na svom Instagramu podelio simpatičan snimak izliva nežnosti.Tačnije, Novak je poljubio kameru koja ga je snimala i poručio: “Poljubac za moju Jelenu.”

Podsetimo, govorio je Novak nedavno koliko mu porodica nedostaje tokom turnira, te je ovoga piuta odlučio da svi zajedno dođu u SAD.- Da budem iskren, borim se sa tim sve više kako vreme odmiče. Australija je dugo putovanje, verovatno najduže koje imamo u čitavoj godini. Moj sin ima devet, a ćerka šest godina. Svaki dan, svake nedelje, se menjaju. Kao čovek, opet, balans privatnog i profesionalnog života je ključ. Očigledno, za svakog je drugačije. Svi smo mi različiti pojedinci. Ovo je veoma zahtevan sport sa velikim intenzitetom putovanja tokom cele godine. Morate da igrate širom sveta, što je lepo, što nam omogućava da putujemo svetom i igramo pred mnogo različitih ljudi i nacija. Istovremeno te odvaja od porodice i od dragih ljudi.

IZVOR:ESPRESO.CO.RS

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Romansa

You cannot copy content of this page