SVE OVO JE ZASLUŽIO! Pogledajte DOM Đokovića u Marbelji koji je navodno OPLJAČKAN: Da se NAJEŽI SVAKA DLAKA NA TELU

By admin nov26,2023
Podelite s Prijateljima

Prethodnih nekoliko meseci tokom karantina naš sportista je sa porodicom proveo je u ovoj velelepnoj vili i to je bila njegova oaza mira, a ukoliko biste zavirili u nju bilo bi vam jasno i zašto.

Kako se pisalo Novak je iskeširao za ovaj raj na zemlji oko 10 miliona evra. Vila se nalazi na najluksuznijoj lokaciji u Marbelji, sa nestvarnim pogledom na more i planine koje okružuju mesto. Vila je opasana zelenilom, lepo uređenim travnjakom, a ispred velelepne kuće nalazi se i bazen.

Raskošni dom Novaka i njegove supruge opremljen je sa ukusom, poseduje devet soba u glavnoj kući, kao i osam kupatila, dok postoje i dve sobe u kući za goste.

Osim toga, tu je i kućni bioskop i teretana u kojoj Nole i njegova supruga Jelena provode veliki deo svog vremena.

Đokovićevu rajsku vilu pogledajte u nastavku.Tanja je prošla kroz težak period u svom životu. Nakon kraha dva braka, pevačica se povukla sa scene, a iako od pevanja nikad nije odustala sada ima i novi posao.

– Čovek se baš zaljubiškao dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize – ispričala je pevačica jednom prilikom za domaće medije.

Danas Tanja izgleda nikad bolje, a nije krila sreću što se ponovo našla u Nišu.

– Drago mi je što sam ponovo tu. Jako je lepo sve, željna sam bila nastupa i drago mi je što sam baš na večeri Bate Kovača, meni je on prirastao srcu još iz ’97. godine kada sam pobedila na festivalu u Crnoj Gori – kaže Tanja.

Leto je provela radno, na nastupima, a period korone i na nju je uticao teško, kao i na većinu umetnika.

– Jeste teško, ja sam se opet zaposlila, jer vrag je odneo šalu, ali i pored toga nastavljam da pevam – kaže Tanja.Poznatu pevačicu Tanju Banjanin dugo nismo imali prilike da vidimo, a nedavno nas je sve obradovala svojim nastupom na festivalu posvećenom Korneliju Kovaču.

espresso.co.rs

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page