Ništa više nije kao pre… Došlo je do raskola i čini se da odnos Novaka Đokovića i Rafe Nadala više neće biti isti
– Slao sam poruke Karlosu Alkarazu kada je pobedio, ali ostalima ne. Nemam tu mnogo prijatelja, ja sam iz druge generacije. Razgovaram samo sa Rodžerom Federerom s vremena na vreme – rekao je Nadal.

To ne bi bilo toliko čudno da do skoro nije delovalo da je sve u redu, a čak je i Novak pre tri godine otkrio javnosti da je u Vocap grupi sa Federerom i Nadalom! Svi smo aktivni u njoj, a i nismo. Kada nismo aktivni, onda baš nismo, ali kada jesmo, onda smo sva trojica aktivni. Mi se vrlo dobro slažemo, jer postoji jako veliko međusobno poštovanje, i privatno i profesionalno. Dokle god je to slučaj, onda svako od toga može da ima neku dobit, a naročito sport kojim se bavimo – objasnio je Đoković.

Očigledno je da se nešto promenilo u prethodne tri turbulentne godine za Novaka.

Izgleda da odnos više nije isti i da je mnogo toga drugačije.

– Nikada nismo bili prijatelji, to medu rivalima nije moguće, ali nikada nismo bili ni neprijatelji. Rafa i ja smo u početku čak dvaput izašli na večeru. Ali čak i s njim je prijateljstvo nemoguće. Oduvek sam ga poštovao i mnogo mu se divio. Zahvaljujući njemu postao sam to što jesam. To će nas zauvek ujedinjavati. Nadal je deo mog života, u poslednjih 15 godina više sam viđao njega nego svoju majku – zaključio je Đoković.

IZVOR:ALO.RS

Facebook Comments


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa