TATJANA IZ RUSIJE IMA 31 GODINU I ZELI UPOZNATI SLOBODNOG MUSKARCA

Podelite s Prijateljima

Interesi:

Omiljeni hobi mi je joga koju sam otkrila prije mnogo godina. To je i sredstvo opuštanja, ponovnog pokretanja i način održavanja fizičke i mentalne ravnoteže. Osim joge, uživam u dugim šetnjama, putovanjima i čitanju knjiga – od beletristike do stručne literature. Željno upijam nova znanja – to je ono što mi pomaže da rastem, razvijam se i učim o svijetu oko sebe.Ja sam ljubazna, osjećajna, odana, iskrena žena. Volim komunikaciju i taktilnost. Volim se držati za ruke, ljubiti i grliti, jako mi je bitan kontakt očima. Volim maksimalno iskoristiti vrijeme sa svojim partnerom, pogotovo u prvoj fazi veze. Jako mi je važno da osjećam pažnju i brigu i uvijek ću uzvratiti.

Samoopis:

Čini mi se da je moja glavna prednost što nikad ne očajavam. Čak iu najmračnijem danu ima sunca, zar ne? Pozitivna sam, nasmijana i otvorena prema ljudima – komunikacija, razmjena iskustava donose mi puno energije i inspiracije za nove uspjehe. Vrlo sam orijentiran na ciljeve i uvijek znam kako postići svoje ciljeve. U vezi sam pun ljubavi, nježan i, što je najvažnije, mogu razumjeti svog voljenog.

Milica  traži:

Muškarac mojih snova… on je mudar. Za njega je svaki dan nova prilika, nova priča – to je radost, ljubav i svjetlost. Moj muškarac zna voljeti, iskren je, pun razumijevanja i otvoren – ne skriva emocije od mene, spreman je razgovarati o svemu što ga brine, jer psiholog nije potreban u zdravoj vezi.Znam da negdje na ovom svijetu živi moja sreća i želim je pronaći, upoznati dobrog i senzualnog muškarca. Čovjek koji može iznenaditi i osvojiti. Želim davati ljubav i uživati ​​u radosti odnosa. Ne treba se sramiti pisati mi, uvijek sam otvoren za komunikaciju i spreman da se bolje upoznamo.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “TATJANA IZ RUSIJE IMA 31 GODINU I ZELI UPOZNATI SLOBODNOG MUSKARCA”
  1. ZDRAVSTVYTE TATIYANA, PRIVET..Vodim zdrav holisticki nacin zivota, ne pusim ne uzivam droge bavim se Hatha Yogom, plivanjem,meditacijom, i trazim sosfisticiranu osobu za brak i porodicni zivot a ti? Do Svidanya..Dr.Branko Kiric

  2. MILAN iz Leskovca , 1973 god , Neozenjen , Nema decu , i Bez poroka .
    Upoznao bi ozbiljnu devojku , iskljucivo radi Braka .
    Mob : (+381)62486166
    SRBIJA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page