TEODORA”MUŽ JE ZAIZET I ODSUTAN ZELIM PRONACI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA!

O meni
Sretan sam što sam na ovoj stranici za upoznavanje! Da, ja sam slobodna dama i ovdje tražim slobodnog muškarca! Možda to zna čuda, ali ja sam sama.. bez muža, bez djece. A u isto vrijeme moje je srce puno ljubavi! uživam u svakom danu. Već kad se probudim i otvorim oči zahvalan sam Bogu za ovaj dan! Sjajno je ne samo živjeti nego uživati ​​u životu! Da, imam prijatelje, obitelj i posao.. ali sada želim pronaći jednog muškarca kojeg će također zanimati ljubav! Vjerujem u osjećaje i da će ljubav na kraju spasiti ovaj svijet! A ti? Vjerujete li u ovo?Živim u Srbiji dosta dugo. I shvatila sam da me više privlači muškarac iz drugih zemalja. Tražim međunarodne spojeve. Stoga sam otišao na međunarodnu stranicu za upoznavanje. Tražite li Ukrajinsku djevojku ovdje? A možda i supruga u budućnosti. Mogu puno, ali najvažnije je da svog muškarca mogu podržati u svakoj situaciji! Nadam se da ću to moći s tobom.

O mom partneru
Na ovoj web stranici za upoznavanje tražim slobodnog muškarca dobrog srca! Nemoj se smijati, molim te.. ali ja sam ozbiljan u potrazi. Ne tražim nekoga tko govori samo o novcu.. Oni su potrebni za život, a ne za ljubav. Da, nemojte vjerovati da je ovdje moguće pronaći princa. I iskreno, ne želim takvog muškarca.. Na ovoj web stranici za upoznavanje, tražim nekoga vrlo jednostavnog. Volio bih da je moj muškarac iskren i pošten. Dakle, ako ste ljubazni i s dobrim smislom za humor, molim vas.. pišite mi,Tražim čovjeka u kojeg mogu vjerovati i na kojeg se mogu osloniti. Želim da jedni drugima budemo pouzdani partneri i da znamo da je naša obitelj tvrđava koju ništa na svijetu ne može uništiti. Za mene je važno da se čovjek brine o sebi, da je u dobroj fizičkoj formi, da dobro izgleda. Također, mogu voljeti samo ljubaznog i brižnog čovjeka, i naravno da ću mu odgovoriti istim.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Interesi
Preuzmi odgovornost za mene. Tako je malo muškaraca koji se stvarno slažu s tim da mi treba muškarac koji me može usrećiti! Nisam ovdje zbog igrica. Samo ozbiljna veza.
Rekao je – jeste, ovo pravilo treba da se drži moj čovjek. Muškarac bi se prema meni trebao odnositi s poštovanjem.
Muškarac treba biti svjestan da je veza odličan posao dvoje ljudi… Nadam se da na ovoj stranici za upoznavanje ima takvih muškaraca

Facebook Comments

Leave a Comment

0 thoughts on “TEODORA”MUŽ JE ZAIZET I ODSUTAN ZELIM PRONACI ZANIMLJIVOG SAGOVORNIKA!

  1. Ako si blizu DOBOJA, javi se ili pošalji broj telefona. Nemoj da gubimo vrijeme i ja nemam sreće u ljubavi.
    Zaista bi volio da se upoznamo možda i uspije ja sam ubjeđen da hoće.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page