Jedno od pitanja koje je Belkisa dobila bilo je i “da li bi mogla da budeš u braku sa muškarcem druge vere”

Treća žena po šerijatu pokojnog muftije Muamera Zukorlića, Belkisa Crnovršanin, aktivna je na društvenim mrežama, a pored toga što redovno objavljuje fotografije, često i odgovara na pitanja koja joj postavljaju njeni pratioci.

Belkisi su ovog puta pratioci postavljali dosta pitanja vezanih za njen emotivni status, u nadi da saznaju da li je lepa Novopazarka uplovila u novu emotivnu vezu.Jedno od pitanja koje je Belkisa dobila bilo je i “da li bi mogla da budeš u braku sa muškarcem druge vere”. Belkisa je to pitanje objavila, a njen odgovor bio je kratak “Bog ne dozvoljava”.

Pored brojnih komplimenata koje joj pratioci šalju, bilo je i pitanje “da li si zauzeta emotivno”, na šta je Belkisa odgovorila da jeste.Belkisa je došla u žižu javnosti zbog svoje veze sa 20 godina starijim Mumaerom Zukorlićem, a njihova veza bila je javna tajna. Novinarka je završila je studije na Zukorlićevom Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, a takođe je našla zaposlenje u njegovoj TV Sandžak i agenciji Sandžak pres.

Navodno je dobila luksuzne automobile od muftije, pa se čak pominjao i “mercedes S 320” od 85.000 evra, a nosi i markiranu garderobu.

IZVOR:OBJEKTIV,RS

Facebook Comments


Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa