UDALA SE ZA DEDU;DEDA ME DOBRO trese – Najbolji je, A najviše VOLIM KAD MI RADI OVO

Podelite s Prijateljima

UDALA SE ZA DEDU;DEDA ME DOBRO trese – Najbolji je, A najviše VOLIM KAD MI RADI OVO

Socijalna radnica Ivi (33) udala se za 31 godinu starijeg Pitera (64) nakon što ga je upoznala preko njegove bivše žene s kojom se družila u crkvi.Par je u braku već sedam godina i imaju petogodišnjeg sina, a njihova neobična ljubavna priča ne prestaje da fascinira. Ivi tvrdi da se smeje kada stranci misle da je Piter deda njihovog sina. Često dobija i komplimente na račun svog “divnog oca”.

Ništa oko njihove veze nije obično, uverena je. Upoznali su se početkom 2012. kada je Ivi počela da ide u lokalnu crkvu i sprijateljila se s Piterovom bivšom ženom s kojom je on i dalje u dobrim odnosima.
“Družili smo se u njenoj kući, Piter je bio tamo i upoznala nas je rekavši: ‘Zaljubićeš se u ovu devojku’. Sigurna sam da je ipak mislila na platonski način”, objašnjava Ivi. Iako se nije radilo o ljubavi na prvi pogled, ubrzo su otkrili zajedničke interese i zaljubili se. Ivina majka Suzan prva je uočila da između njih sevaju iskre.

Onda je usledilo upoznavanje s ocem koji je samo tri godine stariji od Pitera. On nije bio presrećan zbog takve razlike u godinama, no prihvatio ih je jer su srećni zajedno. Samo šest meseci nakon početka veze, imala je operaciju kičme.

Ona je istakla da je vise nego zadovoljna njihovom vezom i da im razlika u godinama ne predstavlja nikakv pa ni najmanji problem,rekla je da se jako dobro slazu i dopunavanju na mnogo nacina,istakla je da je znala da ce okolini njen brak biti malo cudan ali da to nju ne dotice ni najmanje da ona smatra da treba da zivi svoj zivot i da s euoopste ne osvrce na misljenje okoline,cesto od stranaca dobija komplimente na racun divnog oca ali ni to joj ne smeta ni najmanje i tvrdi da je ovaj brak na nju uticao jako dobro i da se oseca odlicno i da joj ljubav koju je pronasla sa Piterom daje vetar u ledja

Piter je sve vreme bio uz nju pa je znala da je pronašla pravog muškarca za sebe. Izlazak iz bolnice proslavili su romantičnim ručkom, izabrali su prsten i tada ju je zaprosio. Počeli su da žive zajedno iste sedmice, a venčali su se 2013 godine.Ivi tvrdi da je njihova razlika u godinama blagoslov.

IZVOR.RBSM.RADIO

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page