Varala sam muža 10 godina i to mi je spasilo brak: Ljubavnik je odigrao važnu ulogu da se ne bi razvela

By admin mar14,2024
Podelite s Prijateljima

Prema njenim rečima, njena desetogodišnja ljubavna afera spasila je njen brak

Većina ljudi veruje da je ključ srećnog braka kvalitetno provedeno zajedničko vreme i dobra komunikacija. Međutim, žena koja se predstavlja kao Džili (47) i želi zadržati anonimnost, tvrdi da jedan partner nije dovoljan da zadovolji sve njene potrebe. Prema njenim rečima, njena desetogodišnja ljubavna afera spasila je njen brak.

Džili se “vezala” sa suprugom pre 21 godinu, ali nakon oko 10 godina braka osetila je potrebu da ispuni svoje unutrašnje želje van braka. Ona tvrdi da je iz Škotske i da je prevaru započela nakon što su se suprug i ona često svađali zbog nedovoljne intimnosti u njihovom odnosu. “Moj suprug se trudio da zadovolji moje intimne  potrebe, ali počela sam osećati da izazivam svađe i na kraju sam se osećala kao da ga pritiskam da bismo imali odnose”, izjavila je Džili za Miror. Nakon deset godina braka, postala je nezadovoljna i nemirna kad su stvari postale rutina.

“Niko ne želi da se oseća kao da je odnos nebitan. Naprotiv, odnos bi trebao biti zabavan deo partnerskog odnosa”, objasnila je Džili. Shvatila je da ima problem i odlučila je uneti malo avanture u svoj brak. Iskusila je kratke izlete s nekoliko muškaraca, sve dok nije upoznala svog trenutnog ljubavnika pre sedam godina. I on je u braku i kaže da se dobro razumeju i poštuju međusobne granice zbog svojih obaveza.

“Čak i nakon svih ovih godina, među nama postoji strast. Sastajemo se samo zbog intimnih odnosa  kad god imamo priliku, i uvek je to veliko uzbuđenje. Ponekad smo nestašni na javnim mestima, a ponekad se sastajemo kod mene ili kod njega, ili u hotelu. Bez obzira gde smo, uvek je strastveno”, priča Džili. Dodaje da ona i njen ljubavnik ponekad izlaze na sastanke, što je za njih normalan deo njihovog odnosa.

Džili takođe tvrdi da je nerealno očekivati da jedna osoba može zadovoljiti sve potrebe u vezi. “Ta veza mi pomaže da zadovoljim sve svoje potrebe, sve aspekte veze. Nerealno je očekivati da jedan partner to može. On ne može u potpunosti ispuniti vašu intimnu potrebu, potrebu za razgovorom, stabilnošću i sigurnošću. Dopuštajući sebi da volite više ljudi, više cijenite svog partnera jer se fokusirate na ono što vam pruža, umesto na ono što mu nedostaje”, objašnjava Džili. Takođe dodaje da njen ljubavnik zadovoljava njenu potrebu za avanturom.

“Ja sam izrazito fizicki nastorjena osoba i potrebna mi je strast. Osećam se živo kad sam nestašna i potrebna mi je ta veza. Istovremeno, suprug mi pruža stabilnost i sigurnost, i on je osoba kojoj bih poverila svoj život”, kaže Džili. I dalje je intimno aktivna sa suprugom, ali oseća manji pritisak na njega u spavaćoj sobi. Sa ljubavnikom se sastaje nekoliko puta nedeljno ili jednom mesečno, zavisno od obaveza. Prema suprugu, obično kaže da će raditi do kasno ili da je na poslovnom sastanku. Dok vodi dva odvojena života, suprugu ne otkriva ništa o svom ljubavniku.

“To je kontroverzno, ali ne vidim razlog da mu to kažem. Naš brak funkcioniše prilično dobro s obzirom na to koliko smo dugo zajedno. Uživam u kvalitetnom vremenu provedenom sa suprugom umesto da nas svakodnevica melje. Kada živite s nekim 24/7, možete zanemariti potrebe drugoga i provesti noć gledajući televiziju, a da jedva progovorite. Ali ne osećam da imamo taj problem, suprug se još uvek nije žalio”, objašnjava Džili. Dodaje da nije uvek lako uskladiti vreme između dva partnera i da, ako to potraje duže vreme, dobro morate organizovati svoje vreme.

“Moraju biti dobra organizacija i dobro pamćenje kako ne biste izdali nešto pred jednim partnerom što nema veze s njim i onda se kasnije morate pravdati. Jednostavno, morate biti spremni uložiti taj napor”, kaže Džili. Inače, njenog dugogodišnjeg ljubavnika upoznala je na internet stranici za upoznavanje, a samo njene najbolje prijateljice znaju za njega.

“To je još uvek tabu tema – žena koja preuzima kontrolu nad svojim intimnim potrebama, ali iskreno preporučujem ženama da to češće čtvari postale rutina.

IZVOR:NAJZENA.ALO.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page