“VEĆ TRI GODINE SAM MAJKA, VODIM PORODIČAN ŽIVOT” Jelena Janković otkrila kako živi u PENZIJI, a evo šta kaže o Novaku Đokoviću: “Sve što je investirao u sebe mu se vratilo”

By admin mar25,2024
Podelite s Prijateljima

Bivša teniserka Jelena Janković završila je svoju sportsku karijeru 2017. godine. Nakon medijske ilegale, otkrila je kako provodi dane sa porodicom u intervju za slovenački “Dnevnik”.

Lepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, ovo mi je prvi intervju posle mnogo godina. Želim da imam privatnost. Kada sam igrala bilo je drugačije. Ljudi su navijali za mene i osećala sam odgovornost da im kažem više. Sada želim mir i neću da budem u centru pažnje. Gde jedem, šta pijem i gde putujem, to su moje privatne stvari. Srpski mediji bi želeli više da znaju o mom životu ali poštuju ovaj moj stav.

– Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi.

Jelena se u razgovoru sa slovenačkim kolegama, osvrnula i na Novaka Đokovića.

– Novak je fenomen, mnogo ulaže u nutricionizam, zdavlje, svoj tim. Sve što je investirao u sebe i svoje voljene, vratilo mu se višestruko. Zato uvek ističem koliko je važno poštovati svoje telo. Život je kratak, a sportsko putovanje je samo deo tog putovanja. Teško je i zamisliti kroz šta telo sportiste sve prolazi tokom putovanja, promena vremenskih zona i brojnih mečeva. Ali Novak je pronašao formulu koja sve to dozvoljava. On je neverovatan u svakom smislu. Za njega nema granica.

IZVOR:BLIC.RS

 

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page