LIK
Ja sam osoba koja se može lako zaljubiti, ali i voljeti do kraja života. Nadam se da ću ovdje pronaći onu koju ću uvijek voljeti, da napravim našu novu povijest i napravimo naše slatke trenutke zajedno i zauvijek. Ja sam i ta osoba kojoj treba netko oko sebe, netko tko će me voljeti i tko će uživati ​​u mojoj ljubavi.

INTERESI
Imam prilično uobičajene i zajedničke hobije, volim igrati video igrice, volim čitati, obično ne provodim puno vremena vani, ali s druge strane volim putovanja. Nisam još bio u svim zemljama svijeta, ali to je moj cilj. Tražite nekoga tko također voli posjećivati ​​nova mjesta!

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Sanjala sam o muškarcu koji će za mene biti jedini, koji će potpuno izgubiti razum i zaljubiti se u mene na prvi pogled. Čovjek koji će uživati ​​svaku sekundu provoditi sa mnom bez obzira gdje. Jer znam da se radi samo o ljudima, bez obzira gdje, važno je kakvi su ljudi oko tebe. I želim da on bude taj za mene.

Facebook Comments


2 comments:

 1. Damir

  24 Oktobra, 2023 at 9:19 am

  Pozdrav mlada damo zainteresiran za upoznavanje i druženje sa vama živim u Hrvatskoj zovem se Damir imam 58 godina rastavljen ovim putem tražim ženu za zajednički suživot moj broj mobitela 358915324517

  Reply
 2. SLAVKO BOŠNJAK

  24 Oktobra, 2023 at 12:39 pm

  POREČ 68g…živim sam..djeca u inostranstvu
  ..ne pušim ,popijem čašu vina
  ..odavno rastavljen
  ..spreman za upoznavanje ,druženje ,vezi

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa