ZAKLJUČAO SE U KUPATILO I SVE SLOMIO Srđan Đoković se našao u teškoj situaciji: Popio bih mu svu krv iz žila

By admin sep22,2023 #novak đoković
Podelite s Prijateljima

Novak Đoković je danas najbolji teniser svih vremena, ali put do vrha bio je posut trnjem…
Novakov otac Srđan u podkastu “Biznis priče” govorio je o veoma bolnom i neprijatnom iskustvu koje je imao sa zelenašima. On je morao da pozajmi novac zbog Novaka, te se našao u užasnoj situaciji.

– Najgore situacije su u stvari bile to pozajmljivanje para od tih lihvara. Odvratnih lihvara, zelenaša! Evo jedan primer, prvi Novakov odlazak u Ameriku kada je imao 15 godina zajedno sa mnom na juniorski grend slem. Pošto sam ja rezervisao kartu, morao sam sutra da je uplatim – počeo je priču Srđan Đoković, pa nastavio:

Zajedno sa drugom sam otišao kod tog zelenaša i on me je pitao što, pa sam mu objasnio. Novak je u tom trenutku bio prvi do 16 godina u Evropi. Pitao me je zelenaš da li žurim, rekao sam moram da uplatim karte sutra jer će mi propasti. Pitao je koliko mi treba, a ja sam rekao 5.000 dolara na dva meseca. A on kaže ovako: “Kod mene je kamata 12% mesečno, ali za tebe je 15% jer žuriš.

Nije bilo lako…

– Ja sam ga gledao nekoliko sekundi, pa sam rekao nema problema. Uzeo sam one pare, otišao kući, zaključao se u kupatilo i razlupao sve živo! Jer je trebalo za mog sina, za mog sina i njegovu karijeru! Da je trebalo za mene i za moj život, ne bi mogli da me maknu od njega jer bih mu popio svu krv iz žila! Zamisli rečenicu, kod mene ti je 12%, ali za tebe je 15% jer žuriš – zaključio je Srđan Đoković.

Novak je zajedno sa svojom porodicom prešao dug put do uspeha… Nije bilo lako, ali danas sve ispaltilo.
IZVOR:ALO.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page