“ZAVRŠIO SAM, NAPUŠTAM TENIS! PLAKALI SMO!” JELENA PRIČALA O NOVAKOVOM ODUSTAJANJU! SIN ODIGRAO NAJVAŽNIJU ULOGU!

By admin dec4,2023
Podelite s Prijateljima

Novak Đoković najbolji teniser sveta prolazi kroz težak period u karijeri. Prema rečima njegove supruge Jelene Novak je jednom imao želju da ostavi tenis.

Ono što je Novak Đoković doživeo u Australiji i tretman kao da je kriminalac dugo će ga boleti, a da sve bude gore njegov veliki rival Rafael Nadal, osvojio je 21. rekordni grend slem u karijeri.

Međutim to nije najveća bol koju je Novak doživeo karijeri.

Pre dve godine je Jelena Đoković otkrila da je želeo sve da ostavi 2018. godine, nakon poraza u Majamiju od Benoa Pera u dva seta.”Rekao mi je ‘Napuštam tenis’. Bukvalno. Rekao mi je da je izgubio u Majamiju, bio je to težak poraz, a onda nas je sve okupio i rekao ‘Ljudi, završio sam’. Ja sam bila u stilu ‘Šta?!’. A on je nastavio, ‘Edoardo (Artaldi), pričaj sa mojim sponzorima, hoću da budem čist pred njima, ne znam da li prekidam sa tenisom na šest meseci, godinu dana ili zauvek, samo im reci…

Ako požele da ostanu u kontaktu s nama, u redu, a ako ne, i to je u redu, samo želim da svi budu okej što se toga tiče”

Jelen se maltene rasplakala i rekla mu da ne može da osatvi tenis.

“Plakali smo, svi. Pričali smo mu ‘Šta to radiš, nije ovo pravi za trenutak to!’. Onda smo otišli na odmor… Znate, kada on reši da ne igra tenis, onda ne želi ni da ga vidi, ne želi da radi bilo šta što ima veze sa tenisom. A ja volim tenis.I, ja sam decu vodila sa nama, igrala sam tenis sa njima. A onda se i on tu pojavio trećeg, četvrtog dana. I, video me kako sam našla tu neku staru mašinu za tenis, pa ću igrati protiv nje, kad već nemam trenera.

Stefan je skupljao loptice, igrali smo se, bilo je baš zabavno, nije to bilo samo klasično treniranje, na koje je on navikao. Njemu to (klasično treniranje) više nije bilo zabavno, bilo je previše ozbiljno, previše takmičarski, a on je želeo da uživa, bez pritiska”

Presudnu ulogu odigrao je sin Stefan.

“Srećom, video je koliko mi uživamo na terenu, koliko nam sve to prija i onako, bez patika, bez majice, samo u šortsu, kaže ‘Mogu li, molim vas, da dobijem reket’ (smeh).

A ja mu kažem ‘Ne, ne može. Ti si tenis napustio. Ovo je sada naše vreme, napusti teren’. Šalila sam se s njim, naravno. A onda mu Stefan kaže ‘Okej, tata, možeš sad ti malo’. I on uzme loptice, odservira jednom, dvaput i kaže ‘Hm, ne osećam se loše’.

espreso.co.rs

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on ““ZAVRŠIO SAM, NAPUŠTAM TENIS! PLAKALI SMO!” JELENA PRIČALA O NOVAKOVOM ODUSTAJANJU! SIN ODIGRAO NAJVAŽNIJU ULOGU!”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page