Zbog ovoga Srbija voli Novaka Đokovića: Posvetio poruku deci iz “Ribnikara” koja će svakoga dotaći

By admin mar22,2024 #novak đoković
Podelite s Prijateljima

Još jednom je srpski teniser pokazao zašto je velik

Srpski teniser Novak Đoković na odličan način je uspeo da savlada Tomasa Ečeverija u drugom kolu Mastersa u Rimu, pošto je bio bolji sa 2:0, po setovima 7:6, 6:2, te je tako prošao u drugo kolo ovog turnira, a tamo će mu rival biti Grigor Dimitrov.

Novak nije imao najbolju partiju, ali je svojom izjavom na samom kraju ponovo pokazao zašto je omiljen među Srbima.
Ruku na srce, Đoković se nije oglašavao povodom masakra na Vračaru, kada je ubijeno devetoro ljudi, od čega osmoro dece, a potom je svojim rečima pokazao i koliko mu je žao zbog sveta što se desilo. On je čak i zaplakao pred kamerama.

– Želeo bih samo da svima kažem da mi je žao, jer nisam imao priliku da se obraćam javnosti do danas. Za onaj masakr i ono što se desilo, nažalost u OŠ Ribnikar, moje saučešće svim porodicama preminule dece. Ja, kao otac, male dece, samo mogu da zamislim kako se osećaju roditleji, samo želim… Želim snagu i ljubav i nadam se da će preboleti ovo i pozdrav svim ljudima danas i srećan Vasilije Ostroški.Međutim, to nije bilo sve, jer je Novak još jednim činom pokazao koliko mu je stalo do njegove zemlje. Novak je odmah po završetku meča na kameri ostavio i jednu poruku. S obzirom na to da se 12. maja obeležava praznik Svetog Vasilija Ostroškog, Novak je pozvao da “moli Boga za narod”.

– Sveti Vasilije Ostroški, moli Boga za nas. OŠ “Ribnikar” – napisao je Novak.

IZVOR:TELEGRAF.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page