“Žena me je prevarila sa mojim ocem, a sada njih dvoje čekaju blizance”

Bivša žena će mu roditi polubraću ili polusestre!
Prošlog septembra, par je pustio Deklanovog oca, Darena (44), da se useli u njihov dom u Velikoj Britaniji, gde se dogodila afera koja je razorila porodicu

– Bolesno je. Kako je moj otac mogao to da mi uradi? Nije normalno – pitao se izbezumljeni Deklan tokom intervjua za “The Sun”.

Deklan tvrdi da je bio na poslu na dan događaja koji ga je ostavio u šoku. Nešto ga je nateralo da na telefonu proveri snimak sa bebi monitora i da vidi kako je njegova ćerkica Vilou. Ali ono što je tamo zatekao nije bio nikakav sladak bebeći snimak.

Na snimku se vidi kako se Stefani ušunjala u spavaću sobu sa svojim svekrom, naizgled da bi se prepustili “popodnevnoj dremki”. Deklan kaže da ga je šokantni čin izdaje zamalo doveo do ubistvenog besa.
– Da nisam imao razumnu glavu na ramenima, tata bi sada bio šest metara ispod zemlje.

Kada su se suočili sa inkriminišućim dokazima, Stefani i Daren su negirali da su učinili bilo šta loše. Umesto toga, par je tvrdio da su jednostavno bili u spavaćoj sobi da zajedno gledaju “Simpsonove”.Deklan je ostao nezadovoljan tim objašnjenjem i odmah se rastao od supruge, što je preljubnicima dalo vetar u leđa da nastave svoju romansu bez skrivanja.

– Nisam prevarila Deklana – insistirala je Stefani kada ju je “Sun” kontaktirao za komentar.

– Daren i ja smo se upustili u vezu nedelju dana nakon što me je Deklan napustio – tvrdila je.U neverovatnom obrtu, Stefani je sada trudna sa blizancima, čiji je otac Daren.

– Žao mi je. Bebe dolaze u veoma zbrkanu porodicu – izjavio je izdani Deklan.

Dakle, Vilov će tim bebama biti i rođaka i polusestra.Uprkos slomljenom srcu, Deklan kaže da uspeva da se skloni iz cele zbrke, a sudeći po njegovom profilu, on je srećan sa novom devojkom.

IZVOR:(Telegraf.rs)

Facebook Comments

Leave a Comment

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page