ŽENA OTKRILA UVRNUT NAČIN NA KOJI ZAPOČINJE INTIMNE ODNOSE: ”Ako ZASVETLI posle 19h zna da sam SPREMNA DOLE…

Podelite s Prijateljima

Sistem je jednostavan, a nije za svaku ženu

Influenserka iz Brizbejna Džesika Vilson je sa svojih 71.600 pratilaca ranije ove nedelje podelila da koristi sveću da kaže svom suprugu Filipu da želi da ima odnos.

Objasnila je kako funkcioniše jednostavan sistem: ako se sveća upali posle 19 časova, to je znak da njen dragi povuče potez. Džesika je priznala da je koncept nastao nakon što je bila previše “uplašena” da zamoli muža za odnose.

– Bila sam frigidna – rekla je ona u svom videu.

– Nikad nisam napravila potez, prvi potez. Nije bilo šanse, samo bih čekala da on dođe do mene. A da nije, čak i da sam htela, samo sam ležala tamo – dodala je Džesika.

Nakon što je shvatila da nedostatak komunikacije ne funkcioniše, influenserka je smislila rešenje koje uključuje sveće, prenosi “Dejli mejl”.

– Morali smo da uvedemo nešto drugo, nešto što bi pomoglo da se počne razgovor, a da to ne bude fizički kao: “Želim da to radimo” – nastavila je ona.

– Stavila sam sveću pored kreveta i rekla: “Ako se ovo upali posle 19 časova, ovo je tvoje zeleno svetlo. Ovo je moj potez, moj signal, tako da možeš da uđeš i napraviš potez” – kaže da tako objasni mužu da želi odnose.

Žena je nastavila da ohrabruje svoje pratioce da prate taj metod sa partnerima.

– Ako želite odnose, a ne možete to da kažete, zapalite sveću. Obavestite ga. Ako je sveća upaljena, vi ste spremne – pojasnila im je kako “sistem” funkcioniše.

IZVOR>ESPRESO.CO.RS

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page