Zgodna ZORKA (37) traži PRIJATELJSTVO i VEZU, a upoznati je možeš OVAKO

By admin feb18,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi:
Volim slušati glazbu, učiti strane jezike, čitati knjige, putovati i kuhati. Uživam u aktivnom odmoru.Volim kuhati, pogotovo sa svojim djetetom. U ovim trenucima, čini se kao da smo samo nas dvoje na cijelom svijetu. Naravno, sportski i dinamični plesovi su sastavni dio mog života. Volim posjećivati ​​druge zemlje jer volim strane mentalitete.

Samoopis:
Prilično sam mlada dama, ali ponekad prvi dojam zna biti varljiv! Moj život nije bio jednostavan i morao sam preuzeti odgovornost vrlo mlad. Radim već dosta dugo i znam vrijednost stvari. Vrlo sam zahvalan i srdačan. Ozbiljan sam i želio bih pronaći ljubav da podijelim najbolje što je pred nama. Vrlo sam svrsishodan i strpljiv, stoga tražim sve ciljeve koje sebi postavim! Potpuno sam siguran da će mi ova platforma pomoći da postignem ono što tražim!Vjerujem u ljude i sanjam o tome da upoznam vrijednog muškarca kojem su potrebni briga, ljubav i nježnost. Volim razgovarati o različitim stvarima. Ja sam pozitivna dama šarmantnog izgleda. Zajedno s mojim djetetom otvaramo nove stranice tog zanimljivog i neočekivanog života.

Zorka traži:
Nisam baš iskusna..zato želim poštenog čovjeka kojemu ću moći bez straha povjeriti svoje srce. Ja svog muškarca vidim kao nepristranog, koji je spreman na rizik i koji je strastven prema životu. Pragmatizam je dobra stvar, ali rijetko kad čovjeku dopušta da sanja i da ga je briga. Stoga želim da moj muškarac bude odlučan i romantičan! Sigurna sam da ćemo zajedno dopuniti jedna drugu kao slagalice.Obitelj bi mom muškarcu trebala biti glavni prioritet. Moja slabost je ljubazan muškarac koji bi me volio i brinuo se za mene.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Related Post

0 thoughts on “Zgodna ZORKA (37) traži PRIJATELJSTVO i VEZU, a upoznati je možeš OVAKO”

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page