Interesi
Ako ovo čitate znači da ste zainteresirani i vaš sljedeći korak je da mi napišete pismo. :)) Ne zaboravi jer ja mogu biti tvoja sudbina. Tko zna? :)) Iskreno govoreći, volim puno pričati. :)) Nadam se da te ovo neće uplašiti. :)) Ali obećavam da ti sa mnom nikad neće biti dosadno. Toliko je zanimljivih stvari na ovom svijetu da ih treba istražiti. Pa zašto ovo ne bismo učinili zajedno? :)) Unatoč svemu tome ljudi kažu da sam dobar slušatelj. Ovo je vrlo važna stvar za veze, ne mislite li tako? Budite sigurni da ću biti zainteresiran dok budete govorili o automobilima, sportu, novostima i tako dalje. :)) I čak iznosim svoje mišljenje. :)) U isto vrijeme imam jake obiteljske vrijednosti i želim imati veliku i jaku obitelj. Nije li sjajno kada je vaš dom pun dječice lijepe poput majke i pametne poput oca? :))

Self Description
Pjevanje je izraz moje duše. To je ono što me može usrećiti bilo kada. Inače, pjevanje je za mene najbolji način da pokažem svoje osjećaje i emocije. Dakle, trebali biste biti spremni na to. :)) Ali ne brini, ne prijetim ti. :)) Zapjevat ću samo za tebe. Svađe nisu moj stil života, sve se može riješiti kompromisima. :)) Slažete se? Kao što pametna žena uvijek može dati u svom muškarcu. 🙂 Zar ne? Šetnje zelenim parkovima također su mi jedan od hobija. Obično vodim sestru sa sobom. Korisno je za moje zdravlje i tijelo. Za mene je jako važno biti lijep, jer bi moj muškarac trebao imati najbolju ženu na svijetu. To sam ja. :)) Slušanje glazbe za mene je opuštajuća i umirujuća procedura. A što vas može opustiti? :))

Tražim
Trebam poštenog, nježnog i iskrenog muškarca. Ne volim se pretvarati i ostavljati lažan dojam. I želim da moj muškarac bude isti. I naravno, trebao bi biti fin i brižan. :))Ja sam otvorena, ljubazna osoba, vrlo snažnog karaktera i velikog duhovnog svijeta. Prilično sam aktivna, otvorena, svrhovita i društvena žena. Proučavam svijet i sve najzanimljivije stvari u njemu. Jednostavno volim život i uživam u onome što se događa oko nas. Ne bojim se riskirati, pa sam odlučio koristiti ovu stranicu za upoznavanje kako bih pronašao svoju sudbinu.Vjerujem da ne postoji savršena veza, uvijek može biti nesuglasica, ali u isto vrijeme možete biti ludo zaljubljeni jedno u drugo. Voljela bih pored sebe vidjeti samouvjerenog muškarca, životnih principa. Za mene godine nisu važne, sve su godine ljubavi podložne. Najvažnija stvar u čovjeku je iskrenost, otvorenost, poštovanje i razumijevanje.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

//poghaurs.com/4/5844213

Facebook Comments


9 comments:

 1. Mihael

  September 6, 2023 at 5:48 am

  Cao ljepotice jesi za to da se upoznamo ? 😉

  Reply
 2. Miki

  January 24, 2024 at 9:28 pm

  Hello javi se ako si za dopisivanje i upoznavanje

  Reply
  • Bato

   February 23, 2024 at 6:59 am

   Jesili se snašla lepa damo gde si sta radiš javi se evo +4917644521480 ako želiš bebu

   Reply
 3. Ivica

  February 23, 2024 at 5:57 am

  Javi se samnom može biti jako zanimljivo..

  Reply
 4. Zeljko Jaksic

  February 23, 2024 at 8:29 am

  Javi se. Pozdrav…

  Reply
 5. Mendo

  February 23, 2024 at 12:32 pm

  Javi se na vapzap 00381 63 19 60 149 Mendo pozzz.

  Reply
 6. Dejan

  February 23, 2024 at 1:20 pm

  Cao
  Kolko sto mogu da vidim imamo slicne zelje za zivot. Pa evo pisi mail ili javi se. Dejan7405@gmail.com
  Ili +46708422441.
  Pozdrav iz Svedske

  Reply
 7. Danko

  February 24, 2024 at 11:36 pm

  Pozdrav iz Austrije..

  Reply
 8. Brano

  February 25, 2024 at 8:09 am

  Hello Ajkuna
  Izgleda mi da si pametnica i da dobro rezonuješ šta je ustvari život…samim tim se dosta razlikuješ od ostalih takozvanih “domaćica”što te automatski svrstava u grupu interesantnih djevojaka u istinu danas vrlo rijetkih….
  Pozdrav iz Lausanne
  Simke

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa