LIK
Pozdrav, ako sada čitate moj profil, onda ovo nije slučajno? Mislim da nije samo to što smo završili ovdje zajedno, možda je to sudbina, što misliš? Vjeruješ li u sudbinu? Ili ste za to da svatko gradi svoju sudbinu? U svom svom ne predugom i predivnom životu još nisam upoznala pravu ljubav, ali vjerujem da ću je ovdje pronaći, a tebe bih jako voljela vidjeti pored sebe. Biste li ugodili takvoj djevojci ili je možda mladenka u blizini?

INTERESI
Ljubitelji života, spremni za ozbiljnu vezu sa živopisnim dojmovima – pišu. Nestašan sam u životu, elegantan u restoranu i sposoban sivu svakodnevicu učiniti svijetlom, dosadnom i toplom. Moj život je pun zanimljivih događaja. Jedino što mi nedostaje je moj voljeni muškarac u blizini (naziv je otvoren). Podijelila bih ovaj bogati život s njim, pa sam odlučila otvoriti profil ovdje. Na internetu je puno lakše upoznati zanimljivu osobu.

NJEZIN TIP MUŠKARCA
Ne želim beskrajno govoriti i graditi teoriju o postojanju idealnog muškarca o kojem svaka žena sanja. Ne. Ja sam kreativna osoba i moja fascinacija slikarstvom dala mi je jedinstvenu priliku da vidim pravu prirodu stvari. Stoga jasno znam što želim. Tražim iskrenu osobu s dobrim smislom za humor koja na stvari gleda pozitivno i razumije kako ovaj svijet funkcionira. Dugo sam bila sama i želim muškarca koji se ne boji podijeliti sa mnom tu ljubav i strast koja se nakupila u meni za ovo vrijeme. Ako ste zreo čovjek koji se umorio od usamljenosti i koji ne želi gubiti vrijeme na prazne igre, onda mi pišite. I mogu ispuniti prazninu u tvom srcu i domu.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments


3 comments:

 1. Mihael

  September 6, 2023 at 5:46 am

  cao ljepotice jesi za malo dopisivanja da se bolje upoznamo?

  Reply
 2. Zoki

  September 22, 2023 at 9:14 am

  Cao ljepotice

  Reply
 3. Darko Škrinjar

  October 15, 2023 at 7:12 pm

  Izgledaš fantastich ljepa si ko Anđeo. Naravno, želim da te upoznam. Pozdrav, pusa

  Reply

Leave a Reply


SIGN INTO YOUR ACCOUNT CREATE NEW ACCOUNT

 
×
 
×
FORGOT YOUR DETAILS?
×

Go up

You cannot copy content of this page

MENU
Romansa