ALDINA”MLADA SARAJKA IMA 27 GODINA I ZELI UPOZNAVANJE JAVITE JOJ SE”

Podelite s Prijateljima

Interesi:

Volim sport i fitness. Volim aktivnu rekreaciju. Šetajući i razgovarajući s prijateljima, stvaram svoj ugodan svijet. Putovanja su stranice avanture, a kuhanje je moja kulinarska simfonija. Čitajući uranjam u beskrajni svijet fantazije, a samorazvoj je želja da postanem bolja verzija sebe. Biciklizam i planinarenje moje su rute u nepoznate prostore, gdje je svaki korak otkriće.Jako volim aktivan način života. Volim hodati, volim hodati u prirodi, to donosi toliko inspiracije i snage. Volim raditi ručni rad i cvjećarstvo, volim slušati glazbu.

Samoopis:

Ja sam praktički Miss Perfect! 🙂 Obrazovana i zanimljiva osoba, pažljiva i druželjubiva. Optimistična sam i energična sa smislom za humor. U svakoj situaciji biram kompromise, ne ispadam i ne vrištim. Živim vedro, ostavljajući za sobom samo tragove ugodnih uspomena.

Ja sam bistra, slatka dama koja se ne boji promjena u životu. Trenutno živim u SAD-u već nekoliko godina i drago mi je što sam se jednom odlučio na ovaj korak. Vrlo sam otvorena i dobrog srca, stvarno želim upoznati muškarca sličnih kvaliteta. Roditelji su mi velika podrška što sam ovdje postavio profil, žele da budem sretan.

Aldina  traži:

U svijetu oluja i jarkih boja, tražim muškarca koji će mi biti poput zvijezde vodilje. Njegovo poštenje je čvrst temelj, njegova dobrota je nježna u svakoj gesti. Pažljiv i odgovoran, kao čuvar reda u svom životu. Njegova riječ nije samo zvuk, nego snažan zavjet. Zna voljeti tako da srce procvjeta, a prihvatiti ljubav tako da život bude ispunjen nevjerojatnom harmonijom.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

One thought on “ALDINA”MLADA SARAJKA IMA 27 GODINA I ZELI UPOZNAVANJE JAVITE JOJ SE””

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page