BOGDANA”IMAM 27 GODINA I ZIVIM NA SELU PRAVIM DOMACE PROIZVODE ZELIM BRAK”

By admin apr2,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi
Volim se baviti sportom, plesati, putovati, vezati.Obožavam sport. To je moj život. Dobar sam u ping pongu i boksu. Idem u teretanu i jako uživam u jogi. Mogu razgovarati s tobom o svemu što želiš. NHL? Lako! Nogomet? Formula 1? Rastao sam s ocem, ha-ha. :)) Volim čitati. Znanstvena fantastika, horori, fantastične priče. 1984, Fahrenheit 451, Mrtva zona. Zvuče li vam ova imena? Što se muzike tiče, volim rock, pop. A ja sam profesionalni pjevač. Što se kulture tiče, volim slikati – Monk, Dali, Warhol. Volim ići u kazalište. Što se tiče filmova, da vam kažem istinu, ne volim gledati komedije. Puno se smijem u stvarnom životu. Volim filmove s dubokim ambivalentnim značenjem. (Pogledajte “Crno ogledalo”). Soba sa zagonetkama je moja strast.

Licni Opis
Ja sam zrela dama usprkos svojim godinama. Aktivan sam, inteligentan i ljubazan. Imam sina i želim mu pronaći oca. U svom životu imam ciljeve, a jedan od njih je stvoriti snažnu obitelj punu ljubavi. Ja sam otvorenog uma i volim isprobavati sve novo. Ozbiljan sam u svojim traženjima i uvijek pokušavam iskreno odgovoriti na svako pitanje.”Želim pronaći zanimljivu osobu za ozbiljne veze.” Želite li vidjeti ovu rečenicu na mom profilu? Ne! Vrlo je očito! Ovdje sam da bacam kockice. Ovdje mogu napisati sve što želim, ali ako ovdje sretnem SVOG muškarca, sve će se dogoditi automatski. Svaki čin u našem životu je pokušaj da svoj život učinimo boljim. Zato sam ovdje. Da ti život bude bolji. :))

Tražim
Želim pronaći ozbiljnog, brižnog, voljenog i strastvenog muškarca za obitelj. Želim da moj muškarac ima dobar smisao za humor. Moj muškarac nikada ne bi trebao varati ili lagati, jer sam imala takvo iskustvo u životu i ne želim to više. Nadam se da si inteligentan i nježan.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD:

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page