ANA-MARIJA”IMAM 27 GODINA I USAMLJENA SAM SALJEM SVOJE SLIKE SVIMA KOJI SE JAVE”

By admin mar10,2024
Podelite s Prijateljima

Interesi

Slikanje, glazba, kuhanje, putovanja, zaštita okoliša, sport.Ja sam jednostavna, ljubazna i otvorena dama iz Ukrajine koja se odlučila pridružiti i okušati sreću u online upoznavanju. Odlučila sam isprobati ovu stranicu jer sam oduvijek sanjala živjeti u inozemstvu. Razvedena sam i nadam se da ću ovdje upoznati stvarno otvorenog čovjeka koji neće lagati ili varati. Imam dobar smisao za humor i uvijek se trudim nasmijati.Na ovoj stranici za upoznavanje želim pronaći muškarca s kojim mogu izgraditi snažnu i sretnu vezu. Željela bih da moj budući muškarac bude duhovit, brižan, nježan, inteligentan i pošten, sa smislom za humor. Svoju buduću vezu zamišljam punom ljubavi, radosti, sreće i osmijeha.

Licni Opis

Jako mi je teško opisati sebe, ali pokušat ću vam reći ono najvažnije o sebi. Ja sam ljubazna, iskrena i pristojna dama. Rođena sam i odrastao na selu. Baka me odgajala cijelo djetinjstvo. Usadila mi je vrijednosti obitelji i posla. Jako sam vrijedan i ne bojim se poteškoća. Kroz život idem s osmijehom, iako mi je ponekad jako teško. Ako vas zanima moj profil, dajte mi znak, rado ću vam reći nešto više o sebi i upoznati vas.

Tražim

Želim pored sebe imati muškarca s kojim ću se osjećati kao kod kuće, odnosno sigurno. Želim da me stalno podsjeća da sam ja njegova najljepša i najdraža žena. Želim da se brine za mene, da me grdi što zimi idem bez kape i idem bosa kod kuće. Općenito, samo želim da me usreći. Zauzvrat, ja ću mu biti podrška. Popustit ću mu, ako treba, i uvijek ću biti uz njega, u svakoj situaciji. Vjerovat ću u njega i podržavat ću ga. Također mi je važno da moj muškarac nije agresivan. Jako cijenim ljubaznost i pristojnost kod muškaraca.

UKOLIKO ZELITE DODAJTE ME NA PROFIL ISPOD

Facebook Comments

By admin

Related Post

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

You cannot copy content of this page